Vejle Boldklub trøje

Denne side indeholder reklamelinks til samarbejdspartnere.

Du kan købe en Vejle trøje hos Sport24.

Hvis man bruger begrebet ”traditionsklub”, kan du altid regne Vejle Boldklub ind i den gruppe af danske klubber.

Vejle Boldklub trøjen har i mere end 125 år, været en del af de danske fodboldbaner, fra laveste til højeste niveau.

5 mesterskaber, 6 pokaltitler og et utal af store navne, har gennem tiderne båret den nærmest ikoniske Vejle Boldklub spilletrøje og som sådan, er klubbens position i dansk fodbold, for evigt fæstnet i folks bevidsthed.

I nyere tid, er klubben dog primært kendt som en klub der med jævne mellemrum, har været i økonomiske vanskeligheder, mens fodboldholdet med undtagelse af 2008/09 sæsonen, har befundet sig i den næstbedste række siden 2006.

Derfor var mange nostalgiske fodboldfans, også rigtig glade for at se Vejle rykke op til Superligaen i 2017/18 sæsonen. Endelig skulle vi se den røde Vejle spiletrøje på stadions i den bedste danske række igen, for første gang i mere end 10 år.

Legenderne

Og det er på sin vis helt på sin rette plads.

For selvom pladsen skal fortjenes på banen og ikke i historiebøgerne, må man samtidig erkende, at netop historiebøgerne er fulde af store navne, med opvækst i Nørreskoven.

Størst af alle, er naturligvis Allan Simonsen. Den eneste danske spiller, der nogensinde er kåret til Årets Spiller i Europa (Ballon d’Or), da han bl.a. scorede trøstmålet for Borussia Mönchengladbach, da de tabte finalen i Europa Cuppen for Mesterhold mod Liverpool med 1-3.

Sjovt nok vandt han prisen foran Kevin Keegan, som altså netop havde slået Allan og Gladbach i finalen. Sådan kan tingene også hænge sammen.

Den yngre generation (okay, 30+ år skal man nok være), husker nok især Thomas Gravesen. Gavflab, vildbasse og fremragende fodboldspiller, er nok tre ord der meget godt fortæller om netop Gravesen.

Måske en af de nyere generationernes bedste og ikke mindst sjoveste fodboldspillere.

Men også navne som Henning Enoksen, Tommy Troelsen, Knud Herbert Sørensen, Ulrik Le Fevre, John Sivebæk og naturligvis også kamprekordholder Gert Eg, kan få minderne og måske endda gåsehuden, frem hos de mange Vejle fans.

Du kan købe en Vejle trøje hos Sport24.