AGF fodboldtrøjer

Denne side indeholder reklamelinks til samarbejdspartnere.

[clear]

Legender i en AGF trøje

Med mere end 100 års historie, har der været en del legender der har båret en AGF trøje. I nyere tid er spillere som specielt Martin Jørgensen og Stig Tøfting nok de mest prominente, mens lidt ældre fans nok husker John Stampe og Lars Lundkvist også.

Og tager vi tidsmaskinen yderligere nogle år baglæns, vil navne som specielt Henry From, Aage Rou Jensen, Henning Enoksen og Poul Pedersen (Viktor Fischers morfar), ringe en klokke.

Og man kunne sagtens komme med flere navne på spillere, der har været iklædt den hvide AGF trøje, så som Marc Rieper, Morten Donnerup, Kim Ziegler, Kent Nielsen og Jan Bartram.

Om man kan kalde ham for en decideret legende er måske så meget sagt, men norske Håvard Flo blev i hvert fald utroligt populært, på trods af kun enkelt sæson i klubben. Men med 27 mål i 53 kampe i sæsonen 1995/96, hvor man bl.a. vandt pokalturneringen, huskes han af mange AGF tilhængere som en stor spiller i klubbens historie.

Efter successen i Århus, kom han til Tyskland, hvor han fik tre sæsoner i Werder Bremens trøje uden dog at slå til, inden han rundede først Wolverhampton og til sidst hjemlandets Sogndal, inden karrieren sluttede.

En hel perlerække af legender, som for manges vedkommende også hører en tid til, der er ligger længere tilbage end mange af nutidens storklubber som FCK.