Bayern München fodboldtrøjer

Denne side indeholder reklamelinks til samarbejdspartnere.

Bayern München trøje info

Naturligvis (fristes man til at sige), er det de tyske giganter på sportstøj markedet Adidas, der leverer trøjerne til de tyske fodbold giganter Bayern München. Aftalen blev i 2011 forlænget, så den udløber i 2020. Det betyder samtidig, at aftalen når forbi sit 50. leveår – ganske enkelt et imponerende samarbejde.

Som med alle andre, Adidas-sponsorerede hold, er den røde Bayern München trøje produceret i Adidas’ ClimaCool materiale.

Det giver maksimal ventilation til kroppen, ved hjælp af såkaldt ledende fibre, der holder kroppen tør, bl.a. ved at transportere sved fra kroppen og ud af trøjen.

Historien bag successen

Bayern München er uden tvivl Tyskland største klub i det 21. århundrede, hvor klubben allerede har vundet flere tyske mesterskaber og ikke mindst verdens største turnering, Champions League.

Om Bayern München er verdens største fodboldhold lige pt. er svært at sige, men der er ingen tvivl om, at i kalenderåret 2013 og 2014 var Bayern München dem der skabte de største resultater.

Klubben blev grundlagt helt tilbage i 1900. Hele 23 gange i den hjemlige liga, samt 5 gange i Champions League , er det en Bayern München trøje der har stået øverst på skamlen. Bayern München er uden sammenligning den største klub i Tyskland – blandt andet har gruppen i de sidste 10 år sat sig hårdt på 1. pladsen i Bundesligaen.

Nogle af klubbens kælenavne (kaldenavne) er Die Bayern, og Der Deutsche Rekordmeister (den tyske rekordmester, med hentydning til at Bayern München er den klub med flest tyske mesterskaber).

Klubben blev tyske mestre i 2001, 2001, 2003, 2005, 2006 2008, 2010, 2013, 2014 og 2015. Der er meget få klubber, der kan præsentere så mange mesterskaber – i gennemsnit, har klubben vundet et mesterskab hvert andet år (i nyere tid: seneste 15 år).

Bayern Münchens stadion hedder Allianz Arena, og ligger i München. Allianz Arena har plads til næsten 70.000 tilskuere.

Danskere i en Bayern München trøje

Vi har faktisk haft en del danskere der har repræsenteret de sydtyske rekordmestre. Hele 8 danskere har haft æren af at trække en Bayern München trøje over hovedet og den seneste er landsholdskometen Pierre Emil Højbjerg.

Højbjerg mangler dog de sidste endelige gennembrud og tog derfor imod tilbuddet om et år i Bayer Leverkusens trøje, ligesom han i foråret 2015, var et halvt år på udlån i Augsburg.