Engang i mellem, kommer der en kæmpe overraskelse og får en enkelt to sæsoner i Premier League. I år er det så Bournemouth, der sidste år, sensationelt rykkede op ved at vinde The Championship.

Dermed skal vi for første gang nogensinde, se en Bournemouth trøje i den bedste engelske række. Og det er altid rigtig sjovt, at have de her helt små hold, bl.a. de sædvanlige mandskaber. De giver lidt variation og bliver ofte alle fans' yndlings underdog, med masser af sympati på den front.

Forventningerne er naturligt nok ikke til andet end nedrykning, men måske man kan overraske på den intime hjemmebane Dean Court og den unge manager Eddie Howe, der har vist en imponerende evne til at styre The Cherries til oprykning.

Op til den sæson har man så bl.a. investeret i Max Gradel samt veteranen Glenn Murray, der efter fire succesfulde sæsoner i Crystal Palaces trøje, havde brug for en ny udfordring.

Danskere i en Bournemouth trøje

Kun én dansker har båret den sort/røde Bournemouth trøje i tidens løb.

Claus Bech Jørgensen, der startede sin karriere i Holstebro, AGF og AC Horsens, tog i 1999 turen til det sydengelske og AFC Bournemouth.

To sæsoner blev det til, med 87 kampe og 14 mål til følge, mens klubben befandt sig i den tredjebedste række (Division Two hed den dengang). Herefter forsatte Claus Bech til Bradford City i et par sæsoner, inden turen kom til Coventry City.

Efter én sæson her, tog han dog tilbage til Bournemouth igen, på et halvt års leje, hvor han fik sig 17 kampe i Bournemouth trøjen.

VN:F [1.9.22_1171]
Indlæggets karakter
Rating: 0.0/5 (0 stemmer afgivet)

Skriv en kommentar