Denne side indeholder reklamelinks til samarbejdspartnere.

FC Nordsjælland hjemmebanetrøje 2015/16

Trøjen kan pt. ikke købes i danske butikker.

FCN har fået ny topsponsor i DHL, og deres gule farve matcher godt FCNs klubfarver. DHLs logo ser rigtig naturlig ud på FCNs trøje, og det skaber en god helhed, når man ser trøjen.

Selve trøjen er rød eller det trøjesponsor Diadora kalder maroon. Det er igen Diadora, som står bag trøjen, ligesom de har gjort siden 2013 og ifølge kontrakten foreløbigt skal frem til 2018.

Ærmerne er i hjemmebanetrøjen er grå, og den grå farve er også lagt rundt i trøjens krave samt rundt i trøjens nederste kant. På den måde er der forsøgt at binde de to farver sammen, selvom den grå farve ikke umiddelbart matcher den røde særlig godt.

FC Nordsjælland hjemmebanetrøje 2015/16

FC Nordsjælland udebanetrøje 2015/16

Trøjen kan pt. ikke købes i danske butikker.

FCN og trøjesponsor Diadora har sat tryk på farven på udebanetrøjen. Den klare blå/turkise farve, som Diadora kalder malibu blue, lyser virkelig op på banen, og det er et modigt valg, som faktisk fungerer rigtig godt.

På tværs af trøjen er skrå streger i neongrøn, men hvor både FCNs logo og sponser DHLs logo var en naturlig del af hjemmetrøjen, skaber de en stor kontrast på udebanetrøjen.

Her passer farverne ikke så godt sammen, som de trods alt gjorde på hjemmebanetrøjen. Til gengæld har FCN en udebanetrøje, som skiller sig ud, og det er vel netop det udebanetrøjen skal.

FCNs bestyrelsesformand Allan K. Pedersen understregede ved lanceringen også, at klubbens fans er glade for trøjefarven, og den i fremtiden bliver en større del af klubbens identitet.

FCN udebanetrøje

Legender i en FCN trøje

Der er har gennem de mere end 20 år, klubben har eksisteret, været mange rigtig spændende spillere der har båret en FCN trøje. For den almindelige fodboldfan, vil der nok ikke være mange navne fra klubbens første 10 år i den næstbedste række, der ringer en klokke.

Kigger vi i tiden for klubben i Superligaen, er der dog som sagt mange spændende navne der har været trykt på en FCN trøje. Klubben har igennem tiderne hentet en del talenter med opvækst i rivalerne Lyngbys trøje, hvor spillere som Andreas Bjelland, Mikkel Beckmann, Morten Nordstrand og Tobias Mikkelsen især har gjort sig bemærkede og hvor de alle er blevet solgt videre (med Nordstrand som eneste der er vendt tilbage).

Men der findes, trods klubben unge historie, også klubmænd at finde i den nuværende trup i  form af Søren Christensen der har været i klubben siden 2006. Læg dertil Jesper Hansen og ikke mindst Jores Okore begge er store profiler af egen avl, der har gjort FCN trøjen godt.

VN:F [1.9.22_1171]
Indlæggets karakter
Rating: 5.0/5 (1 stemmer afgivet)
FC Nordsjælland fodboldtrøjer, 5.0 ud af 5 baseret på 1 stemme

Skriv en kommentar