Lyngby hjemmebanetrøje 2014/15

Trøjen kan pt. ikke købes i danske butikker.

I år har Lyngby dog ikke ændret deres trøjer meget. Hjemmebanetrøjen har det samme look, dog med et par ændringer ift. kraven og sponsorerne.

Hovedsponsoren, som har en stor og central placering midt på trøjen, er Hellerup Finans. Den anden sponsor på fronten af trøjen er Adidas. Adidas står igen i år for Lyngbys spillertøj. Adidas er kendt for at lave spillertøj af rigtig høj kvalitet.

Hjemmebanetrøjen har naturligvis de sædvanlige hvide striber, samt den mørkeblå farve. En ganske almindelig hjemmebanetrøje, som er et must at have, hvis man er fan af Lyngby BK.

Lyngby hjemmebanetrøje 2014/15

Profiler i en Lyngby trøje

Lyngby er kendt af de fleste, som noget af det tætteste vi kommer en decideret talentfabrik i Danmark. Og ikke alene, er det en talentfabrik, det er også en klub, hvor teknisk fodbold, er prioriteret et godt stykke, over fysik.

På det nuværende landshold, kan nævnes spillere som Andreas Bjelland, Lasse Schöne og Emil Larsen, der har fået deres opvækst i en Lyngby trøje.

I dagens trup, findes der også spændende spillere hvor af spillere som specielt Bror Blume og David Boysen har fået kampe, for danske U-landshold, og er en fast del af Lyngbys kamptrup.

Derudover kan nævnes unge spillere som Mads Nordam og Mathias Mejer Knudsen, der dog begge er kommet til for nyligt udefra, men netop har valgt Lyngby, pga. deres evne til udvikle unge spillere.

Lyngby BK – historien bag den traditionsrige klub

Lyngby BK er en anderledes fodboldklub, end de så mange andre klubber i Danmark. Dette skyldes at Lyngby BK ikke er fast inventar i Superligaen eller i 1. Division. Lyngby BK skifter ofte fra sæson til sæson.

Lyngby Boldklub blev stiftet i 1921 og har hjemmebane på Lyngby Stadion. Klubben har altid stået i skyggen af store fodboldklubber som FC Nordsjælland, Brøndby IF og ikke mindst FCK. På trods af at være omgivet af de største klubber i dansk fodbold, har Lyngby BK altid haft et stabilt niveau i toppen af 1. division eller i bunden af Superligaen.

Lyngby har altid haft fokus på en ung talentafdeling. Blandt andet har Henrik ’Store’ Larsen haft tid i klubben, hvorefter han blev solgt til FC København.

I 2001 blev Lyngby Boldklub erklæret konkurs. Lyngby blev i samme år tvangsnedrykket fra Superligaen til Danmarksserien, da klubben i hele forårssæsonen stillede op med et hold – udelukkende – af amatørspillere. 6 år efter at klubben blev erklæret konkurs, lykkedes det at rykke op i Superligaen.

I 2010 havde Lyngby en god sæson i Superligaen, hvor de endte i toppen af ligaen. Siden da rykkede klubben ned i 1. division igen i 2012, hvor man måtte kæmpe i 4 sæsoner før man igen kunne fejre tilbagevenden, blandt de bedste klubber i Danmark.

Og der tog Lyngby i den grad røven på det meste af den danske fodboldverden, da man anført af cheftræner David Nielsen, hev en 3. plads i land. Ganske sensationelt af en oprykker.

VN:F [1.9.22_1171]
Indlæggets karakter
Rating: 0.0/5 (0 stemmer afgivet)

Skriv en kommentar