Brøndby fodboldtrøjerg

Denne side indeholder reklamelinks til samarbejdspartnere.

[clear]

Legender i en Brøndby trøje

Der er vidst ingen tvivl om, at Brøndby har fostret nogle af de største spillere – ikke bare i Superligaen, men i dansk fodbold i det hele taget, gennem tiderne. Samtidig har man undervejs, formået at krydre det med et par udenlandske stjerner der har givet det ekstra format.

Vi kommer ikke uden om en hvis Laudrup-familie, hvor både Finn, Michael og Brian har båret en Brøndby trøje. Ikke mindst Michael Laudrup er en legende naturligvis, men også brormand Brian og farmand Finn er klublegender, der senere

Derudover kan nævnes spillere som Kim Vilfort, John “Faxe” Jensen, Peter Schmeichel, Thomas Kahlenberg, Daniel Agger og svenske Johan Elmander der blot er nogle af de mange mange spillere, der har sat sit præg på dansk fodbold på den ene eller anden måde gennem de sidste 30 år, med en Brøndby trøje trukket over hovedet.

Spillere som i løbet af deres karrierer, bl.a. også nåede at trække Lilles trøje (Vilfort), Arsenals trøje (John “Faxe”), HSVs trøje  (John “Faxe”), Sporting Lissabons trøje  (Schmeichel) og Galatasarays trøje  (Elmander) over hovedet.