Denne side indeholder reklamelinks til samarbejdspartnere.

Brøndby hjemmebanetrøje 2015/16

Trøjen kan pt. ikke købes i danske butikker.

Brøndbys historie og stolte traditioner fylder rigtig meget i denne hjemmebanetrøje, og den er fyldt med fede detaljer.

Trøjen er designet og udviklet i tæt samarbejde mellem Brøndby og trøjesponsor Hummel, og inspirationen er hentet fra Brøndby Stadion.

Det kommer til udtryk i trøjens sidepanel, hvor man kan ane konturen af trapperne over indgangene til Brøndby Stadion. Kravens åbning med de to knapper og det blågule bånd er desuden inspireret af ”Yellow Blue Army”.

En anden detalje er på indersiden af kraven, hvor der er en tidslinje, som markerer klubbens mesterskaber og pokaltitler.

Trøjen er lavet i et letvægtsmateriale, som gør den til den letteste trøje i Brøndbys historie. Trøjen har derudover en svedtransporterende funktion og er syet efter kroppen linjer, og det gør den rigtig behagelig at spille i.

Brøndby hjemmebanetrøje 2015/16

Brøndby udebanetrøje 2015/16

Trøjen kan pt. ikke købes i danske butikker.

Brøndbys udebanetrøje ligner næsten mere en almindelig t-shirt end en spillertrøje, og det har faktisk været et af målene med designet. Nemlig, at gøre den anvendelig til hverdagsbrug.

En god deltalje i trøjen er tidslinjen i kraven, hvor hvert årstal symboliserer en titel. Brøndby har altså som i hjemmebanetrøjen haft fokus på historien i designet.

Trøjen er lavet i meleret grå og produceret i et let materiale, så den er behagelig at have på.

Men for at den bliver rigtig behagelig at have på, skal størrelsen naturligvis passe, og Brøndby anbefaler, man køber trøjen en størrelse større, end man normalt bruger.

Brøndby udebanetrøje 2015/16

Legender i en Brøndby trøje

Der er vidst ingen tvivl om, at Brøndby har fostret nogle af de største spillere – ikke bare i Superligaen, men i dansk fodbold i det hele taget, gennem tiderne. Samtidig har man undervejs, formået at krydre det med et par udenlandske stjerner der har givet det ekstra format.

Vi kommer ikke uden om en hvis Laudrup-familie, hvor både Finn, Michael og Brian har båret en Brøndby trøje. Ikke mindst Michael Laudrup er en legende naturligvis, men også brormand Brian og farmand Finn er klublegender, der senere

Derudover kan nævnes spillere som Kim Vilfort, John “Faxe” Jensen, Peter Schmeichel, Thomas Kahlenberg, Daniel Agger og svenske Johan Elmander der blot er nogle af de mange mange spillere, der har sat sit præg på dansk fodbold på den ene eller anden måde gennem de sidste 30 år, med en Brøndby trøje trukket over hovedet.

Spillere som i løbet af deres karrierer, bl.a. også nåede at trække Lilles trøje (Vilfort), Arsenals trøje (John “Faxe”), HSVs trøje  (John “Faxe”), Sporting Lissabons trøje  (Schmeichel) og Galatasarays trøje  (Elmander) over hovedet.

VN:F [1.9.22_1171]
Indlæggets karakter
Rating: 3.4/5 (8 stemmer afgivet)
Brøndby fodboldtrøjer, 3.4 ud af 5 baseret på 8 stemmer

Skriv en kommentar