Denne side indeholder reklamelinks til samarbejdspartnere.

Lille hjemmebanetrøje 2014/15

Trøjen kan pt. ikke købes i danske butikker.

I år har Lille fået en anderledes hjemmebanetrøje, med et helt andet design end den tidligere hjemmebanetrøje.

Klubbens hjemmebanetrøje er rød. Dog er den øverste del af trøjen orange, mens den nederste del er mørkerød. Den midterste del af trøjen er klassisk rød.

En meget stilren trøje, med et lækkert og roligt design, i nogle flotte farver. Der er tydeligvis gjort meget, for at undgå en kedelig trøje, uden at det bliver et klovnedesign.

Lille hjemmebanetrøje 2014/15

Lille udebanetrøje 2014/15

Trøjen kan pt. ikke købes i danske butikker.

Lilles udebanetrøje, er nærmest modsat hvad vi ser mange andre steder, kedeligere end hjemmebanetrøjen. Ikke grim, bare kedeligere.

For valget af den gule farve, kombineret med en mørkeblå/sorte krave og ærmekanter, giver faktisk et ret fint spil mellem farverne. Den markante krave, giver et andet udtryk, hvor det faktisk ligner en polo-shirt.

En flot og simpel trøje, som i den grad kan anbefales.

Lille udebanetrøje 2014/15

Lille trøje – det er den lavet af

Efter 3 år med Umbro, skiftede Lille sidste sæson, trøjesponsor til Nike. I realiteten skete der blot det, at Nike solgte Umbro fra og selv overtog brandet på trøjen. Derfor ser man også i år, de amerikanske giganters “Swush” på Lille-trøjen.

Som det er tilfældet, i de andre klubber der har Nike som sponsor, så er det Nikes Dri-Fit materiale, der er grundlaget for trøjen.

Den røde Lille trøje er meget let, og sammen med Dri-Fit, giver det spillernes krop maksimalt mulighed for at ånde, så spillerne får den bedste oplevelse.

Lille – indbegrebet af Frankrig

Lille, med det fulde navn “Lille Olympique Sporting Club Lille Métropole”, har stort set altid været med i den største franske liga, Ligue 1.

Klubben har ligeledes altid haft rigtig mange franske spillere, hvorfor klubben er blevet indbegrebet af Frankrig. Skal man nævne en klub der går op i traditioner, historie og fransk-hed, så er det uden tvivl Lille.

Formanden for klubben er Michel Seydoux. Klubbens cheftræner er Rene Girard. I øvrigt, er de begge franskmænd.

Lille har hjemmebane på Stadium Lille-Metropole, også kaldet “Stade Pierre-Mauroy”. Arenaen har plads til hele 50.000 tilskuere og har tidligere været nationalstadion i Frankrig, indtil der blev bygget et nyt og større stadion, i forbindelse med VM i 1998 i Frankrig.

Klubbens storhedstid var i 1940’erne og 1950’erne, hvor de vandt mange mesterskaber og pokaltitler. Siden da er det gået ned ad for klubben, men i seneste par år er klubben begyndt at blomstre igen – blandt andet med en lovende talentafdeling.

Flere danskere har trukket i den røde Lille trøje, blandt andet Kim Vilfort, Emil Lyng, samt Simon Kjær, som denne sommer dog skiftede til tyrkisk fodbold og nu trækker i Fenerbahces trøje.

VN:F [1.9.22_1171]
Indlæggets karakter
Rating: 0.0/5 (0 stemmer afgivet)

Skriv en kommentar