Denne side indeholder reklamelinks til samarbejdspartnere.

Snakker man tyrkisk fodbold, kan man simpelthen ikke komme uden om storklubben Galatasaray. Klubben i de orange og røde fodboldtrøjer, er en del af et trekløver der sidder nærmest totalt på mesterskabet i den bedste tyrkiske rækker, Süper Lig.

20 mesterskaber, det seneste i sidste sæson, placerer endda den stribede Galatasaray trøje på toppen af kløverbladet, der også tæller Fenerbahce og Besiktas. Ud over at være dem der fordeler mesterskabet mellem sig mere eller mindre, er de tre klubber også de eneste der har været en del af Süper Lig i alle 58 sæsoner, den har eksisteret.

Hvor konkurrenterne fra Fenerbahce har oprustet gevaldigt hen over sommeren, har Gala holdt sig mere til strategien om, at forstærke en i forvejen stærk trup og så ellers holde fast i profilerne. Lukas Podolski er det eneste store nye navn, klubbens fans kan forvente at se i en Galatasaray trøje i den nye sæson.

Legender i en Galatsaray trøje

Man kan ikke just grave store historier om danskere i en Galatasaray trøje frem af historiebøgerne. Men så er det da godt, at man kan tage et kig på den, på navnet i hvert fald, måske største stjerne, der nogensinde har trukket den røde og orange Galatasaray fodboldtrøje over hovedet: Wesley Sneijder.

Med ophold i Real Madrid og fire sæsoner Inters trøje, var det en overraskelse, at Sneijder i 2013, valgte at forsætte karrieren i det tyrkiske, men det har vist sig, måske at være et af de bedste valg i hollænderens karriere.

I hvert fald er han lynhurtigt gået hen og blevet en ubetinget fan-favorit og efter sæsoner plaget af lidt for mange skader, har han nu i de sidste to sæsoner, været forskånet for de værste skader og har trods alt kunne spille 72 kampe. Det samme som han nåede på 4 sæsoner i Inter.

Se i øvrigt videoen herunder, hvordan man dirigerer med et helt stadion.

VN:F [1.9.22_1171]
Indlæggets karakter
Rating: 0.0/5 (0 stemmer afgivet)

Skriv en kommentar