Inter hjemmebanetrøje 2014/15

Køb lige nu, til kun (AFP: Error loading price from price table) kr. »

Klubbens hjemmebanetrøje er ingen overraskelse. Der er sket nogle små ændringer, men har det samme traditionelle design som året før.

Det ligger i kortene. Inter har altid gjort meget ud af at holde deres fodboldtrøjer i den gamle stil, men uden at de bliver for gammeldags.

Det er lykkedes godt – igen. Denne sæsons hjemmebanetrøje har et flot og simpelt design, med tynde og lange lodrette striber. Trøjen er sort, men har enkelte elementer, som er blå – fx de lodrette striber, “båndet” ved ærmerne, samt bagerst på kraven.

Igen i år er det sponsoren Firelli, der præger trøjen, med et stort logo midt på trøjens front.

Inter hjemmebanetrøje 2014-2015

Inter udebanetrøje 2014/15

Køb lige nu, til kun (AFP: Error loading price from price table) kr. »

Som sagt tidligere på siden, har Inter faste og stolte traditioner.

Ved udebanetrøjen har de ikke. Mærkeligt nok, men det har de ikke. Personligt synes jeg bestemt at udebanetrøjen er den flotteste trøje, hvilket nok hænger sammen med det moderne design.

I stedet for lodrette striber, har udebanetrøjen vandrette striber. Trøjen er helt hvid – det er blot striberne der er grå.

At dømme ud på salgstal fra Inters egen webshop, er det uden tvivl også udebanetrøjen der bliver solgt flest af. At have en udebanetrøje er ikke dårligt, medmindre man er til alle hjemmekampene.

Inter udebanetrøje 2014/15

Inter trøje – det er den lavet af

Siden 1998 har Inter og Nike dannet makkerpar. I 2013 forlængede man sågar aftalen, så den løber frem til 2023. Dermed kan man se frem til 25 års samarbejde.

Som det er tilfældet, i de andre klubber der har Nike som sponsor, så er det Nikes Dri-Fit materiale, der er grundlaget for den blå/sort stribede Inter trøje.

Trøjen er meget let, og sammen med Dri-Fit, giver det spillernes krop maksimalt mulighed for at ånde, så spillerne får den bedste oplevelse.

Historien bag den traditionsrige klub

I foråret 1908 blev FC Internazionale Milano (Inter) stiftet. Sammen med AC Milan og Juventus, er Inter en af de mest prestigefyldte fodboldklubber i Italien.

Den blå/sort stribede Inter trøje, har næsten altid haft nogenlunde det samme design. I år er ingen undtagelse. Lad os se på Inters fodboldtrøjer.

Italiensk fodbold, da det længe havde gået dårligt og interessen var stødt faldende. Inter var med til at vende nedturen til en optur, hvorefter fodbold i Italien er blevet meget større end det var i 1908.

I 1980 stod Inter uden en hjemmebane, da deres egen hjemmebane ikke var optimal længere. Siden 1980 har Inter haft hjemmebane på San Siro, som også er hjemmebane for spillerne i de røde og sorte AC Milan trøjer.

Dette er meget specielt, at to storklubber deler hjemmebane. Det gør de – og eftersigende, fungerer samarbejdet fint.

Det giver de to klubber mulighed for at have den største hjemmebane i Italien, nemlig San Siro – med plads til hele 83.000 tilskuere.

San Siro havde oprindeligt “kun” plads til 50.000 tilskuere, men i 1990 byggede man en ekstra række/sektion, oven på de 2 eksisterende rækker/sektioner, så stadionnet opnåede at få 5 stjerner af UEFA.

Inter er en af storklubberne i Italien. Klubben har vundet det italienske mesterskab hele 18 gange, samt Champions League, eller Europa Cupen for Mesterhold, hele 3 gange.

VN:F [1.9.22_1171]
Indlæggets karakter
Rating: 0.0/5 (0 stemmer afgivet)

Skriv en kommentar