AC Milan fodboldtrøjer

Denne side indeholder reklamelinks til samarbejdspartnere.

[clear]

Danskere i en AC Milan trøje

Fem danskere har trukket en AC Milan trøje over hovedet, på et tidspunkt i deres karrierer: Jørgen Leschly Sørensen, Brian Laudrup, Thomas Helveg, Martin Laursen og Jon Dahl Tomasson.

Leschly Sørensen var den første, efter en karriere der startede i den blå/hvide OB trøje, henover 4 sæsoner i Atalanta, inden turen altså gik til Milano og AC Milan.

Siden kom Brian Laudrup til efter en fiasko-sæson i Fiorentinas trøje, men fik ikke den store succes, inden turen gik videre til det skotske højland og fire meget succesfulde sæsoner i Glasgow Rangers.

Thomas Helveg kom til klubben, efter hans entre i italiens fodbold med en god tid i Udinese, mens Martin Laursen slog igennem i Verona, men aldrig for alvor slog til i Milan, inden karrieren sluttede med fem sæsoner i Aston Villas trøje.

Jon Dahl Tomasson var den mest succesfulde danskere i nyere tid, i Milans trøje, med 3 sæsoner mellem 2002-2005, hvor han bl.a. var med til at vinde Champions League en enkelt gang. Fire meget stærke sæsoner for Tomasson i den rød/hvide Feyenoord trøje, gjorde danskeren meget attraktivt og det blev altså milaneserne der løb med angriberen.

AC Milan trøje – det er den lavet af

Ikke siden 1998, har den rød/sorte AC Milan trøje, ikke været sponsoreret og produceret af tyske Adidas. Og sidste år, forlængede man så aftalen helt frem til 2013.

Som med alle andre, Adidas-sponsorerede hold, er AC Milans trøje produceret i Adidas’ ClimaCool materiale.

Det giver maksimal ventilation til kroppen, ved hjælp af såkaldt ledende fibre, der holder kroppen tør, bl.a. ved at transportere sved fra kroppen og ud af trøjen.