AC Milan hjemmebanetrøje 2014/15

Køb lige nu, til kun (AFP: Error loading price from price table) kr. »

Klubben har altid haft de samme farver på hjemmebanetrøjen. Designet har dog ændret sig fra tid til anden, hvilket det også har i denne sæson. AC Milan har fået nogle hjemmebanetrøjer der er simple, med deres normale farver, men i et andet design.

Modsat hvad man tidligere har set på milanesernes hjemmebanetrøje, så er der i år, flere forskellige bredder på de horisontale striber.

I midten er der en bred sort stribe, som på siderne er flankeret flere tynde striber i samme retning, i sort og forskellige nuancer af rød.

Ved kraven er der ikke noget elastisk stof, men derimod knapper. Knapperne og kraven, får trøjen til at se meget polo-artig ud. Uden logoerne på trøjen, kunne man næsten forveksle trøjen med en polo-trøje.

En lille detalje man skal lægge mærke til, er logoet. Her har man valgt en stor udgave, at den del af klublogoet, der symboliserer, at det var to englændere der grundlagde klubben – nemlig St. George's Cross.

AC Milan hjemmebanetrøje 2014/15

AC Milan udebanetrøje 2014/15

Køb lige nu, til kun (AFP: Error loading price from price table) kr. »

Klubbens udebanetrøje er meget anderledes, i forhold til klubbens hjemmebanetrøje. Man har her valgt, endnu en alternativ udgave, af klublogoet.

Med den nye udebanetrøje i retro-stil, hylder man de gamle spillere, trænere, ledere og andre gamle personligheder i klubben.

Netop derfor, er årets AC Milan udebanetrøje meget eftertragtet at have, især hvis man er rigtig fan af klubben.

Udebanetrøjen er ligeledes produceret og designet i samarbejde med Adidas.

Udebanetrøjen har gjort brug af de sædvanlige AC Milan farver, dog også den klassiske hvide farve. Trøjen er primært hvid med røde elementer – primært vandrette og lodrette streger. I bunden af trøjen er der en sort kant, som er den sædvanlige AC Milan-sorte farve.

AC Milan udebanetrøje 2014/15

AC Milan 3. trøje 2014/15

Køb lige nu, til kun (AFP: Error loading price from price table) kr. »

Tredje trøjen er holdt simpel, i en ny farve, som AC Milan normalt ikke gør brug af – gul, i den lidt mere afdæmpede nuance.

Trøjen har de samme logoer, som de andre trøjer har – bortset fra klublogoet, der på denne trøje er lige præcis det helt rigtige.

Tredje trøjen er uden tvivl en af de mest populære trøjer fra AC Milan, på trods af at der ikke bliver spillet så mange kampe i den. Dette skyldes det anderledes og meget fremtonede design.

AC Milan 3. trøje 2014/15

AC Milan målmandstrøje 2014/15

Køb lige nu, til kun (AFP: Error loading price from price table) kr. »

Vi ser en del målmandstrøjer pt. i grøn. Bl.a. Manchester United og Manchester City, og Milan har altså valgt, at gå samme vej.

Det er blevet til en ganske pæn målmandstrøje, i en lidt mørkere grøn, end nævnte eksempler fra Manchester-klubberne.

AC Milan målmandstrøje 2014/2015

Danskere i en AC Milan trøje

Fem danskere har trukket en AC Milan trøje over hovedet, på et tidspunkt i deres karrierer: Jørgen Leschly Sørensen, Brian Laudrup, Thomas Helveg, Martin Laursen og Jon Dahl Tomasson.

Leschly Sørensen var den første, efter en karriere der startede i den blå/hvide OB trøje, henover 4 sæsoner i Atalanta, inden turen altså gik til Milano og AC Milan.

Siden kom Brian Laudrup til efter en fiasko-sæson i Fiorentinas trøje, men fik ikke den store succes, inden turen gik videre til det skotske højland og fire meget succesfulde sæsoner i Glasgow Rangers.

Thomas Helveg kom til klubben, efter hans entre i italiens fodbold med en god tid i Udinese, mens Martin Laursen slog igennem i Verona, men aldrig for alvor slog til i Milan, inden karrieren sluttede med fem sæsoner i Aston Villas trøje.

Jon Dahl Tomasson var den mest succesfulde danskere i nyere tid, i Milans trøje, med 3 sæsoner mellem 2002-2005, hvor han bl.a. var med til at vinde Champions League en enkelt gang. Fire meget stærke sæsoner for Tomasson i den rød/hvide Feyenoord trøje, gjorde danskeren meget attraktivt og det blev altså milaneserne der løb med angriberen.

AC Milan trøje – det er den lavet af

Ikke siden 1998, har den rød/sorte AC Milan trøje, ikke været sponsoreret og produceret af tyske Adidas. Og sidste år, forlængede man så aftalen helt frem til 2013.

Som med alle andre, Adidas-sponsorerede hold, er AC Milans trøje produceret i Adidas’ ClimaCool materiale.

Det giver maksimal ventilation til kroppen, ved hjælp af såkaldt ledende fibre, der holder kroppen tør, bl.a. ved at transportere sved fra kroppen og ud af trøjen.

VN:F [1.9.22_1171]
Indlæggets karakter
Rating: 0.0/5 (0 stemmer afgivet)

Skriv en kommentar