Denne side indeholder reklamelinks til samarbejdspartnere.

Juventus hjemmebanetrøje 2014/15

Trøjen kan pt. ikke købes i danske butikker.

Gennem tiderne er der ikke sket den store forandring, med Juventus hjemmebanetrøje. Hjemmebanetrøjen har som sædvanlig de velkendte striber i sort og hvid.

Alt på hjemmebanetrøjen er i sort og hvid, på nær Nike logoet. Der er placeret et Nike logo på fodboldtrøjen, da Nike er sponsor af Juventus. Juventus fodboldtrøjer er ydermere designet og produceret, i samarbejde med Nike.

På fronten af trøjen er det store “Jeep” logo, som har været på Juventus trøjer i mange år.

I år leveres trøjen med det populære “Scudetto” brystmærke. Scudetto brystmærket er et bevis på at det er den originale trøje, samt at Juventus vandt sidste års italienske mesterskab.

Juventus hjemmebanetrøje 2014-2015

Juventus udebanetrøje 2014/15

Trøjen kan pt. ikke købes i danske butikker.

Klubbens hjemmebanetrøje er ikke moderne, men traditionel. Klubbens udebanetrøje er ikke traditionel, men moderne. Det er en smart måde Juventus har delt deres fodboldtrøjer op på, da de er sikre på, at der er noget for enhver smag.

Og bryder du dig ikke om hjemmebanetrøje, kan du med garanti lide denne trøje – klubbens udebanetrøje.

Udebanetrøjen er blå, med med 3 stjerner der er lyseblå. De 3 stjerner bliver større, jo længere væk de kommer fra klubbens logo. Det er bestemt en moderne fodboldtrøje, som uden tvivl vil blive meget populær.

Juventus udebanetrøje 2014-2015

Juventus målmandstrøje 2014/15

Trøjen kan pt. ikke købes i danske butikker.

Målmandstrøjerne kan købes i to forskellige farver – sort eller grøn. Normalvis gør Juventus brug af den sorte målmandstrøje, men ved nogle udebanekampe gør de brug af den grønne trøje – og i turneringer, som fx Champions League og Europa League.

Målmandstrøjerne har et simpelt design, i enten grøn og sort. På ærmerne er der to vinkler, som får målmandstrøjerne til at adskille sig fra de almindelige spillertrøjer.

Trøjen har, ligesom Juventus andre trøjer, Scudetto brystmærket.

Juventus målmandstrøje 2014/2015

Juventus trøje – det er den lavet af

Siden 1998, har Juventus arbejdet sammen med Nike, om deres trøjer og det gælder også denne sæson og den kommende med. Derefter er det dog slut, da man skifter til Adidas fra 2016.

Som det er tilfældet, i de andre klubber der har Nike som sponsor, så er det Nikes Dri-Fit materiale, der er grundlaget for trøjen.

Den stribede Juventus trøje er meget let, og sammen med Dri-Fit, giver det spillernes krop maksimalt mulighed for at ånde, så spillerne får den bedste oplevelse.

Kongeklubben – og den anderledes historie bag

Juventus er en af Italiens største klubber. Juventus har flere mesterskaber end nogen anden klub i Italien, og har rødder helt tilbage i 1897.

Juventus blev stiftet tilbage i 1897, af unge studenter. De fleste at studenterne var under 17, hvorfor klubben fik navnet, Sport Club Juventus (som betyder ungdom på latin).

Sport Club Juventus skulle adskille sig fra klubber som blandt andet AC Milan, som kun ønskede italienske spillere i den røde og sorte AC Milan trøje. Juventus skulle være en international klub.

Allerede i 1905 vandt Juventus deres første mesterskab. Siden da har de vundet mesterskabet hele 31 gange, men officielt er det kun 30 gange grundet den såkaldte Calciopoli-skandale.

Klubben har hjemmebane på Juventus Stadium i Torino. Juventus Stadium er et meget nyt stadion, som stod klar i efteråret 2011. Der er plads til 41.000 tilskuere og arenaen har kostet hele 120 millioner euro at opføre.

Danskerne kender Juventus. Gennem tiderne har Michael Laudrup, Christian Poulsen og sågar Nicklas Bendtner trukket den zebrastribede Juventus trøje over hovedet.

VN:F [1.9.22_1171]
Indlæggets karakter
Rating: 0.0/5 (0 stemmer afgivet)

Skriv en kommentar