Juventus fodboldtrøjer

Denne side indeholder reklamelinks til samarbejdspartnere.

Juventus trøje – det er den lavet af

Siden 1998, har Juventus arbejdet sammen med Nike, om deres trøjer og det gælder også denne sæson og den kommende med. Derefter er det dog slut, da man skifter til Adidas fra 2016.

Som det er tilfældet, i de andre klubber der har Nike som sponsor, så er det Nikes Dri-Fit materiale, der er grundlaget for trøjen.

Den stribede Juventus trøje er meget let, og sammen med Dri-Fit, giver det spillernes krop maksimalt mulighed for at ånde, så spillerne får den bedste oplevelse.

Kongeklubben – og den anderledes historie bag

Juventus er en af Italiens største klubber. Juventus har flere mesterskaber end nogen anden klub i Italien, og har rødder helt tilbage i 1897.

Juventus blev stiftet tilbage i 1897, af unge studenter. De fleste at studenterne var under 17, hvorfor klubben fik navnet, Sport Club Juventus (som betyder ungdom på latin).

Sport Club Juventus skulle adskille sig fra klubber som blandt andet AC Milan, som kun ønskede italienske spillere i den røde og sorte AC Milan trøje. Juventus skulle være en international klub.

Allerede i 1905 vandt Juventus deres første mesterskab. Siden da har de vundet mesterskabet hele 31 gange, men officielt er det kun 30 gange grundet den såkaldte Calciopoli-skandale.

Klubben har hjemmebane på Juventus Stadium i Torino. Juventus Stadium er et meget nyt stadion, som stod klar i efteråret 2011. Der er plads til 41.000 tilskuere og arenaen har kostet hele 120 millioner euro at opføre.

Danskerne kender Juventus. Gennem tiderne har Michael Laudrup, Christian Poulsen og sågar Nicklas Bendtner trukket den zebrastribede Juventus trøje over hovedet.