Målmandshandsker børn

Denne side indeholder reklamelinks til samarbejdspartnere.

Det kan godt være, at det der med at blive skudt på, ikke lyder specielt tiltalende. Men på mange måder, er det at være målmand, en sjov og fed ting for børn.

At bruge noget af al deres energi på at være helten, der tager det gode skud fra modstanderen og at kaste sig uhæmmet rundt i målet efter det ene skud efter det andet.

Som far til en knægt, der også godt kan lide målmandsposten, må jeg også bare erkende, at målmandshandsker, er endnu et stykke udstyr, man kan gå voldsomt meget op i som barn (også som voksen skal jeg i øvrigt hilse at sige ;)).

Vælg efter komfort

Det væsentligste når dig og dit barn vælger målmandshandsker, er komforten.

Det er fristende at gå efter de handsker der ser fedest ud, og selvom det for børnene er en leg, så får man det nu bare sjovest i legen, når udstyret passer.

For store handsker glider rundt på hænderne (og de kan i forvejen se overdimensioneret ud, på de små purkes hænder), mens for små handsker bare er ubehagelig og kan klemme omkring håndleddet især.

Nogle handsker har små plader af jern eller plastik i, hvilket kan være ubehageligt for barnet. Det er ment som beskyttelse til fingrene, men her i huset måtte vi droppe et par handsker ret hurtigt, fordi de simpelthen ikke var behagelige.

Så værd opmærksom på det.

Den daglige brug

Det kan være fristende, at tage dem med i skole og bruge dem, når man spiller i frikvartererne. Værd blot opmærksom på, at målmandshandsker slides ret hurtigt i forhold til f.eks. fodboldstøvler.

Belægningen, oftest latex, slides hurtigt, så benytter man dem både i skolen og til fodbold i klubben, går det altså stærkt.

Det er en god idé at vaske handskerne efter brug, eller som minimum tørre dem af.

Du kan få noget specielt handskesæbe, men du kan også nøjes med vand. Afhængigt af hvor slemt det er.

Sørg for, at handskerne kommer op af tasken efter hver træning og at I hænger dem til tørre på tørresnoren, og ikke lægger dem på radiatoren eller lignende.

Tørrer I dem på radiatoren eller lignende varme steder, mindskes holdbarheden på latexen.