Real Madrid fodboldtrøjer

Denne side indeholder reklamelinks til samarbejdspartnere.

Om det vitterligt ER verdens største klub, men Real Madrid er i hvert fald i top 3 og måler man på økonomien, så er der ikke så meget tvivl. 3 år i træk, har klubben vist sig at være verdens rigeste klub – så ingen slår kongeklubben på det parameter.

Real Madrid trøjen er fyldt med historie. Utallige store store spillere har gennem tiderne, trukket den hvide Real Madrid trøje over hovedet.

Og store spillere, giver som regel også store resultater. 23 spanske mesterskaber (rekord), 30 hjemlige pokaltitler (bl.a. 19 i Copa del Rey) og 18 internationale titler, viser historien om en klub, der er ikke bare gerne VIL vinde, men også er VANT til at vinde.

Kongeklubben har op til denne sæson, købt flere unge spillere, mens indkøbet af en Galactico, kiksede i denne omgang. En af de spændende unge spillere, er Marco Asensio der huserer på den offensive midtbane. Født og opvokset i Real Mallorcas trøje, har Asensio nu chancen for at blive en stor spiller.

Danskere i en Real Madrid trøje

Henning Jensen, Thomas Gravesen og Michael Laudrup er de tre danskere, der har optrådt i en Real Madrid trøje i tidens løb.

Både Henning Jensen (1976-79) og Michael Laudrup (1994-96), fik stor succes i klubben. Hhv. 2 mesterskaber og et enkelt mesterskab, blev det til for de to spillere, der begge kom til klubben, på toppen af deres karrierer.

Thomas Gravesen er en lidt anden historie. Det var en stor overraskelse, at Los Blancos, valgte at smide et millionbeløb på bordet til hans klub, for den danske midtbanegeneral, så han skiftede den blå Everton trøje ud med den hvis Real Madrid trøje. “El Ogro” (Uhyret), fik en god start, men røg siden af holdet der ikke oplevede nogen god sæson 2005-06, og endte med at ryge videre efter kun en enkelt sæson, for at trække i den legendariske Celtic trøje.

Materiale og andre detaljer

Det er igen i år, Adidas der producerer den klassiske Real Madrid trøje. En aftale der har kørt lige siden 1998 – og netop er forlænget til 2020. En ganske imponerende længde, på et sådant samarbejde.

Som det er tilfældet, når det er Adidas der producerer en trøje, sker det med deres ClimaCool materiale, der maksimerer ventilationen for kroppen, så kroppen kan ånde er dermed yde bedre.