Denne side indeholder reklamelinks til samarbejdspartnere.

Real Madrid hjemmebanetrøje 2014/15

Trøjen kan pt. ikke købes i danske butikker.

Der er få ting, der er så klassiske og ikoniske i fodbold, som Real Madrids hvide trøje. Uanset om det er den ene eller anden sponsor eller producent, er der ikke ændret på den hvide farve.

En enkelt gang i historien, fra 1995-97, ændrede man lidt på designet, med et kraftigt lille mønster, men ellers er det en ren hvid trøje – og det mener fans af klubben nok ikke der skal ændres ved.

Således er der heller ikke ændret på den del i år. Faktisk er få ting ændret, nemlig den grå/hvide/orange krave, der i år er helt hvid, og så har man tilføjet en lyserød stribe ned langs siden af trøjen, på indersiden af kraven, samt på den øverste del af ryggen.

Derudover har man tilføjet knapper i bedste retrostil, som åbning i halsen.

I det hele taget, en rimelig standard Real Madrid hjemmebanetrøje, der fremstår lige så klassisk som den skal, dog med lækre detaljer som f.eks. de lyserøde linjer. Ikke kedelig, bare elegant.

Real Madrid hjemmebanetrøje 2014/15

Real Madrid udebanetrøje 2014/15

Trøjen kan pt. ikke købes i danske butikker.

Hvor hjemmebanetrøjen er elegant, må man nok sige, at udebanetrøjen for 2014/15, er det stik modsatte.

Hvad der har tjent som inspiration for Adidas på denne udgave, skal være usagt, men der er i hvert fald ingen tvivl om, at den meget kraftige lyserøde farve, står ud.

Designmæssigt er der ingen forskel på udebane- og hjemmebanetrøjen, det er kun farverne der er skiftet ud – men hvilken farve.

Jeg må sige, at jeg synes det er et friskt pust, og den tjener i hvert fald reservetrøjens formål om at være differenciere sig fra hjemmebanetrøjen.

Real Madrid udebanetrøje 2014/15

Om det vitterligt ER verdens største klub, men Real Madrid er i hvert fald i top 3 og måler man på økonomien, så er der ikke så meget tvivl. 3 år i træk, har klubben vist sig at være verdens rigeste klub – så ingen slår kongeklubben på det parameter.

Real Madrid trøjen er fyldt med historie. Utallige store store spillere har gennem tiderne, trukket den hvide Real Madrid trøje over hovedet.

Og store spillere, giver som regel også store resultater. 23 spanske mesterskaber (rekord), 30 hjemlige pokaltitler (bl.a. 19 i Copa del Rey) og 18 internationale titler, viser historien om en klub, der er ikke bare gerne VIL vinde, men også er VANT til at vinde.

Kongeklubben har op til denne sæson, købt flere unge spillere, mens indkøbet af en Galactico, kiksede i denne omgang. En af de spændende unge spillere, er Marco Asensio der huserer på den offensive midtbane. Født og opvokset i Real Mallorcas trøje, har Asensio nu chancen for at blive en stor spiller.

Danskere i en Real Madrid trøje

Henning Jensen, Thomas Gravesen og Michael Laudrup er de tre danskere, der har optrådt i en Real Madrid trøje i tidens løb.

Både Henning Jensen (1976-79) og Michael Laudrup (1994-96), fik stor succes i klubben. Hhv. 2 mesterskaber og et enkelt mesterskab, blev det til for de to spillere, der begge kom til klubben, på toppen af deres karrierer.

Thomas Gravesen er en lidt anden historie. Det var en stor overraskelse, at Los Blancos, valgte at smide et millionbeløb på bordet til hans klub, for den danske midtbanegeneral, så han skiftede den blå Everton trøje ud med den hvis Real Madrid trøje. “El Ogro” (Uhyret), fik en god start, men røg siden af holdet der ikke oplevede nogen god sæson 2005-06, og endte med at ryge videre efter kun en enkelt sæson, for at trække i den legendariske Celtic trøje.

Materiale og andre detaljer

Det er igen i år, Adidas der producerer den klassiske Real Madrid trøje. En aftale der har kørt lige siden 1998 – og netop er forlænget til 2020. En ganske imponerende længde, på et sådant samarbejde.

Som det er tilfældet, når det er Adidas der producerer en trøje, sker det med deres ClimaCool materiale, der maksimerer ventilationen for kroppen, så kroppen kan ånde er dermed yde bedre.

VN:F [1.9.22_1171]
Indlæggets karakter
Rating: 3.0/5 (2 stemmer afgivet)
Real Madrid fodboldtrøjer, 3.0 ud af 5 baseret på 2 stemmer

2 Kommentarer

 1. Martin
  20. april 2016 at 10:46- Svar

  Hvordan finder du frem til priserne? Der er ingen af dem der i nærheden af at være korrekte hvis man klikker på linket

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  • Martin Hjort
   20. april 2016 at 10:52- Svar

   Hej Martin

   Tak for beskeden. De hentes automatisk og i dette tilfælde var det priser fra Adidas’ shop der blev hevet forkert ind.

   Jeg hiver priser ind fra flere forskellige shops og sammenligner og viser (og linker til) den laveste. Pga. fejlen med Adidas, blev det altså dem der blev hevet ind.

   Tak for hjælpen 🙂

   Mvh Martin

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv en kommentar