AS Roma hjemmebanetrøje 2014/15

Køb lige nu, til kun (AFP: Error loading price from price table) kr. »

AS Roma havde i sidste sæson problemer med at finde en tøjsponsor, hvorfor de ikke fik nye fodboldtrøjer. I år er det lykkedes, denne gang med det populære mærke, Nike.

Nike har givet klubben muligheder for at lave nogle rigtig flotte trøjer, som både er moderne, men som stadigvæk beholder klubbens historiske sjæl.

Klubbens hjemmebanetrøje er meget simpel. Hjemmebanetrøjen har naturligvis, den almindelige røde farve. Yderst på ærmerne, er der et orange bånd, som gør, at trøjen ikke bliver for kedelig.

Roma trøjen har ligeledes en krave, samt et par knapper, således at man sagtens kan bruge trøjen til hjemmebrug og ikke bare til fodboldkampe. Trøjen ligner lidt en polo, men er naturligvis en fodboldtrøje.

AS Roma hjemmebanetrøje 2014/15

AS Roma udebanetrøje 2014/15

Køb lige nu, til kun (AFP: Error loading price from price table) kr. »

Klubbens udebanetrøje er meget anderledes end hjemmebanetrøjen. Det er der ingen tvivl om.

Farverne er grundlæggende de samme, udover at der også er brugt en hel del hvid. Hvid, gul, og rød – det er ingrediensen på en flot trøje.

Personligt er dette en af mine yndlings udebanetrøjer i den italienske liga. Jeg synes at trøjen har et simpelt udseende, men uden at det bliver kedeligt.

De to farvede steger, der følger logoet, er rigtig flotte – og giver trøjen, det sidste pift. Ligeledes er Nike logoet også blevet lavet om i farven – det er nu rød, ligesom den ene streg og bagsiden af kraven er det.

En rigtig flot trøje, der kombinerer den klassiske hvide trøje, med klubfarverne der står rigtig godt til.

AS Roma udebanetrøje 2014-2015

Roma trøje – det er den lavet af

Allerede sidste år i marts, annoncerede Roma og Nike, en 10-årig aftale gældende fra denne sæson. Ikke noget den hidtidige sponsor Kappa, var synderligt tilfredse med, og derfor truede med en retssag.

Som det er tilfældet, i de andre klubber der har Nike som sponsor, så er det Nikes Dri-Fit materiale, der er grundlaget for trøjen.

Den bordeaux-farvede Roma trøje er meget let, og sammen med Dri-Fit, giver det spillernes krop maksimalt mulighed for at ånde, så spillerne får den bedste oplevelse.

Historien bag klubben i Rom

AS Roma er en af de mest populære klubber i Italien. Klubben har i de seneste år kæmpet med dårlige placeringer i ligaen, men efter nogle hårde år, ser klubben ud til at kunne blomstre igen.

Klubben arbejder eftersigende efter en 2016 plan. Dette betyder, at til efteråret 2016, hvor den italienske liga skydes i gang, skal AS Roma, være så stærk som aldrig før.

Det er ikke tilfældigt at det er 2016, der er blevet valgt. I slutningen af 2016, står klubbens eget stadion færdig, det meget omtalte Stadio della Roma.

Stadio della Roma er et højteknologisk stadion, som også er bygget med henblik på arkitektoniske bedrifter. Kapaciteten vil være omkring 50.000 tilskuere.

I dag har klubben dog hjemmebane på Stadio Olimpico i Rom, som har plads til 70.000 tilskuere. AS Roma deler hjemmebanen med de lyseblå SS Lazio trøjer, hvorfor klubben længe har ønsket deres eget stadion.

Klubben har siden starten, 1927, vundet det nationale mesterskab 3 gange, den italienske pokalturnering 8 gange, samt UEFA Cup 1 gang.

VN:F [1.9.22_1171]
Indlæggets karakter
Rating: 0.0/5 (0 stemmer afgivet)

Skriv en kommentar