Denne side indeholder reklamelinks til samarbejdspartnere.

Tottenham hjemmebanetrøje 2014/15

Trøjen kan pt. ikke købes i danske butikker.

Tottenham har siden slutningen af 1800-tallet, spillet i sine karakteristiske hvide hjemmebanetrøjer.

I starten af sin levetid, forsøgte man sig med både mørkeblå, lyseblå, rød og en mørk/lys-gul stribet sag, men endte altså med at vælge en helt klassisk hvid trøje.

Og naturligvis, er denne sæson ingen undtagelse. Dine hvide grundfarve,  er suppleret med en sort ’’stribe’ fra det ene ærme til det andet ærme – på fronten af trøjen.

Nederst på ærmerne er der et gult ’bånd’, som virkelig giver trøjen et pift. Alene det bånd gør, at trøjen ikke bare er hvid og sort, som mange andre fodboldtrøjer er det.

Det er efter min mening, en flot og simpel fodboldtrøje, som man uden tvivl skal eje, hvis man er fan af The Spurs.

Tottenham hjemmebanetrøje 2014-2015

Tottenham udebanetrøje 2014/15

Trøjen kan pt. ikke købes i danske butikker.

Tottenham har altid haft en lys hjemmebanetrøje og en mørk udebanetrøje.

I år har de virkelig satset alt på et bræt og lavet en anderledes udebanetrøje.

Årets udebanetrøje er rigtig flot og har et anderledes design, med en masse tynde linjer, som vender lodret ned af trøjens midte – på fronten af trøjen.

I siderne er der en tykkere linje, som giver trøjen et anderledes look.

Der er ikke brugt mange farver, og det plejer Tottenham nu heller ikke at gøre. I år er trøjen sort, med hvide logoer, samt guld-farvede lodrette linjer.

Det er en rigtig flot trøje, som man også kan være bekendt at tage på derhjemme, i byen og generelt andre steder end blot på stadion.

Tottenham udebanetrøje 2014-2015

Materiale

Trøjen er igen i år produceret af det amerikanske selskab, Under Armour. Et mærke der vinder frem i branchen, men som stadig halser godt efter giganterne Nike og Adidas.

Under Armour, tog over fra Puma i sæsonen 2012/13 i en aftale til en værdi af £50 mio, over 5 år.

Som med de andre producenter, i hvert fald dem der mener det seriøst, har Under Armour, udviklet et materiale af deres egen, som de kalder Moisture Transport System.

Det gælder for den teknologi, som for Nikes Dri-Fit, Adidas’ ClimaCool og Pumas DryCell, at det handler om at optimere transporten af sved, fra kroppen og ud på ydersiden af trøjen.

Lidt historie skal der til

Tottenham Hotspur, er en af de mest traditionsrige engelske fodboldklubber. Klubben blev stiftet i 1882 og har siden dengang, været en nærmest indgroet del af engelsk fodbold.

The Spurs er på en og samme tid, en af de store klubber, og en af de mindre klubber. Traditionerne tæller virkeligt meget i engelsk fodbold, og derfor er Tottenham, pr. tradition, en af de store klubber. Den klassiske hvide Tottenham trøje, er stadig symbolet på en klub, der har så store ambitioner og vil spille det flotte fodbold, men for det meste kun har været lige ved og næsten.

Resultaterne de sidste 50 år mere eller mindre, taler dog ikke for fastholdelse af Londonklubben som en storklub.

Siden starten af 1960’erne, hvor man hev et mesterskab i land i 1960-61, samt et par yderligere topplaceringer plus nogle pokaltitler i land, har man ikke formået at være dominerende i toppen af engelsk fodbold.

Danskere i en Tottenham trøje

I Danmark er der begyndt at komme flere og flere Tottenham fans, som klæder sig i en Tottenham trøje.

Der har generelt set altid været mange Tottenham fans i Danmark, men i de sidste par år er der kommet endnu flere – blandt andet pga. danske Christian Eriksen, som har haft stor succes i Tottenham indtil videre, siden han kom til i 2013.

Den første – og hidtil eneste før Eriksen til at trække en Tottenham fodboldtrøje overhovedet – var dog Allan Nielsen, der fra 1996 – 2000, var en del af et Tottenham mandskab, der levede et anonymt liv i midten af rækken, men som i 1999 sikrede sig sejren i Worthington Cup’en (i dag Capital One Cup), på Allan Nielsens sejrsmål i sidste minut.

Sæsonen efter var det dog slut med successen og efter et halvt års udlån til Wolverhampton, sluttede han sin tid i England af, med stærke sæsoner i en Watford trøje.

VN:F [1.9.22_1171]
Indlæggets karakter
Rating: 5.0/5 (2 stemmer afgivet)
Tottenham fodboldtrøjer, 5.0 ud af 5 baseret på 2 stemmer

Skriv en kommentar