Viborg FF fodboldtrøjer

Denne side indeholder reklamelinks til samarbejdspartnere.

[clear]

Det er jo ikke fordi, at den grønne Viborg FF trøje, er noget designmæssigt unikum eller på nogen måde står ud og på den måde er den et meget godt symbol, på en klub der på vanlig midtjysk manér, hellere er hårdtarbejdende end flamboyante og ikke sælger bjørnen før skindet er skudt.

Der er dog nogle små detaljer der er værd at lægge mærke til. F.eks. skal man lægge mærke til, at den grønne farve ikke dækker hele fronten, men at man har valgt at føre den hvide farve fra ærmerne, ned langs siden af trøjen, med små afstikkere ind på maven.

Viborg FF trøje i stof og stil

Det er giganterne Nike, der i denne omgang, er leverandør af Viborg FF trøjen, en nyligt indgået aftale, hvormed italienske Kappa ikke længere er leverandør.

Som med alle andre Nike producerede trøjer, er den lavet i deres Dri-Fit materiale. Højteknologisk materiale udviklet, for at give spillernes kroppe, bedre mulighed for at ånde og dermed gøre det langt mere behageligt, at spille.

Legender i en Viborg FF trøje

Hvis man ser bort fra SønderjyskE, generer man vidst ikke alt for mange ved at påstå, at lige netop Viborg ff, er en af de mere anonyme klubber i dansk topfodbold. Man har ikke en lang og gloværdig historie i toppen af dansk fodbold, men fra 1998 til 2008, befandt man sig alligevel i Superligaen.

Med en 4. plads i hhv. 1999/00 og 2005/06, virkede det som om, klubben havde etableret sig rigtig fornuftigt i ligaen og den grønne Viborg FF trøje, var efterhånden synonym med et solidt forsvar og flot kontraspil.

Desværre rykkede klubben ud i 2007/08 og kom ikke tilbage før denne sæson, hvilket oven i købet var tidligere end forventet. Men i klubbens gyldne perioden fra 1998 til 2008 finder man også klubbens største legender.

Spillere som Steffen Højer, Heine Fernandez, Jakob Glerup og Søren Frederiksen er alle en del af den satsning der blev sat i gang i starten af 90’erne, hvor man satsede mere på talentudviklingen i klubben, hvilket må siges at have givet bonus, dels med de gyldne 10 år, men altså også med de her fire spillere, der alle kom fra Viborgs ungdomsafdeling.

Derudover skal helt sikkert også nævnes de to forsvarskæmper Ralf Pedersen og Michael Gravgaard der begge på hver sin måde, har været meget markante skikkelser i den grønne Viborg FF trøje, med solidt forsvarsspil – Gravgaard så godt, at han kom til FCK og en overgang var fast mand på landsholdet.