Denne side indeholder reklamelinks til samarbejdspartnere.

Atletico Madrid hjemmebanetrøje 2014/15

Trøjen kan pt. ikke købes i danske butikker.

Klubbens hjemmebanetrøje har de sædvanlige streger, de sædvanlige farver og de sædvanlige logoer.

Men en ting er der dog ændret, i forhold til sidste sæson: Færre og bredere horisontale striber. Og det giver et endnu mere enkelt udtryk, end sidste sæsons hjemmebanetrøje.

Én lille detalje kan man dog se, nemlig en subtil trekant på midten af trøjen. Man har simpelthen sneget en lidt mørkere rød ind på den øverste del af de røde striber.

Det giver en lækker lille detalje, der bryder det ellers meget simple udryk.

Atletico Madrid hjemmebanetrøje 2014-2015

Atletico Madrid udebanetrøje 2014/15

Trøjen kan pt. ikke købes i danske butikker.

Klubben har altid haft en anderledes udebanetrøje, og det gælder også dette års udebanetrøje.

Udebanetrøjen har et meget simpelt design, med de klassiske grå farver, der bliver lysere jo længere du kommer ned ad trøjen. Meget andet er der ikke at sige om designet – der er simpelt, anderledes og moderne.

Taget i betragtning at klubben vandt det spanske mesterskab i den forrige sæson, er det en meget ydmyg trøje. Man skulle tro, at de I år ville give den et nyt og mere moderne design, men det har de ikke valgt.

Måske er dette et punkt, hvor klubben skiller sig meget ud – nemlig ved, at holde fast i det der virker og de gode gamle traditioner i klubben.

Atletico Madrid udebanetrøje 2014-2015

Store spillere i en Atletico Madrid trøje

Som den store klub, Atletico er, har man også en historie for at skabe store spillere.

Den nuværende manager Diego Simeone, er en af de spillere, klubbens fans uden tvivl, husker bedst. Naturligvis pga. hans aktuelle tid i klubben, med det overraskende mesterskab i 2013/14 sæsonen, men også fordi han var en af de store og afgørende spillere, da man vandt mesterskabet i 1996. Det seneste mesterskab før sensationen i 2014.

Simeone kom til klubben efter to sæsoner i Sevillas trøje i 1994 og forlod klubben igen året efter mesterskabet, da man efterfulgte den store sæson, med en fiasko sæson med nedrykning til følge. Han nåede efterfølgende at trække både en Inter trøje og en Lazio trøje over hovedet, inden han i 2003, vendte tilbage til klubben, for at slutte karrieren af i hjemlandets Racing.

Materiale

Atletico Madrid og Nike, har dannet makkkerpar siden 2001 og så sent som i sidste sommer, forlængede man aftalen med 10 år yderligere. Så aftalen der udløb i 2016, nu udløber i 2026 i stedet.

Som det er tilfældet, i de andre klubber der har Nike som sponsor, så er det Nikes Dri-Fit materiale, der er grundlaget for den rød/hvide Atletico Madrid trøje.

Trøjen er meget let, og sammen med Dri-Fit, giver det spillernes krop maksimalt mulighed for at ånde, så spillerne får den bedste oplevelse.

Historien bag den traditionsrige klub

Hvis vi skal snakke om en klub der er i fremgang, så er det uden tvivl Atletico Madrid. Klubben har i lang tid været et fast tophold i den spanske liga, men er i de seneste par år, for alvor begyndt at udfordre de to storklubber, Real Madrid og FC Barcelona.

Senest, ved at tage det spanske mesterskab – foran de to kongeklubber. Mon denne klub, er ved at blive til en ny stor kongeklub? Måske en ny æra er begyndt!

Atletico Madrid – eller, som de hærdede fans kalder klubben, Club Atletico de Madrid, er en af Spaniens største fodboldklubber. Det specielle ved denne klub er at den har hovedsæde i Spaniens hovedstad, Madrid. Klubben har derfor altid stået i skyggen af fodboldklubben, Real Madrid, men har i de seneste år fået flere og flere tilhængere – og opnået større og større sportslige resultater.

Klubbens hjemmebane hedder Vicente Calderon, der er et nyt og moderne stadion. Stadionet har plads til hele 70.000 mennesker og der er som regel fyldt op, når Los Rojiblancos træder på banen i deres Atletico Madrid trøje.

Klubben spiller i den største spanske liga, La Liga, og endte på en førsteplads i sæsonen 2014/2015. Klubbens formand er Enrique Cerezo og cheftræneren er den argentinske legende, Diego Simeone.

Fodboldklubben blev grundlagt i 1903 og har sidenhen udviklet sig, til at være en af verdens største fodboldklubber, i moderne tid.

VN:F [1.9.22_1171]
Indlæggets karakter
Rating: 4.5/5 (2 stemmer afgivet)
Atletico Madrid fodboldtrøjer, 4.5 ud af 5 baseret på 2 stemmer

Skriv en kommentar