FC Midtjylland hjemmebanetrøje 2014/15

Trøjen kan pt. ikke købes i danske butikker.

FCM har i samarbejde med trøjesponsor Wunderelf lavet en meget klassisk hjemmebanetrøje. Wunderelf kender virkelig FCMs dna, for en af mærkets stiftere, Kolja Afriyie, har tidligere spillet i klubben.

Der er lagt vægt på at skabe en enkel trøje, som rummer nogle af de ord, som kendertegner FCM: Nytænkning, mod og udvikling.

Kolja Afriyie fortalte ved lanceringen af trøjen, at Wunderelf har forsøgt at implementere FCMs klubfarver på en ny måde end bare i kraven og på ærmerne. Derfor er nummer og navn på ryggen lavet i rødt på den nye trøje, som ellers er helt sort med grå ærmer og krave.

Kolja Afriyie understregede også, at kvaliteten af trøjen er blevet bedre. Det er småting som strukturen, en mere blød trøje og flere broderingen og færre tryk, der samlet er med til at øge kvaliteten.

Derudover gemmer trøjen på detaljer, som skal ses tæt på, før man opdager det. Logoet er forstørret og lavet i 3D, og i nakken er der skrevet ’Sammen dyrker vi drømmen’ og broderet et ulvehoved.

FC Midtjylland hjemmebanetrøje 2014/15

FC Midtjylland udebanetrøje 2014/15

Trøjen kan pt. ikke købes i danske butikker.

Man kan sige meget om FCM, men klubben har aldrig været bange for at stå ud fra andre danske klubber – janteloven  har med andre ord ikke været en forhindring i udviklingen af klubben. Og kigger man på deres nuværende udebanetrøje, så signalerer farvevalget i hvert fald ikke, at man er blevet mere konservativ.

De kalder den selv lyngfarvet, hvilket ikke er helt skævt, og det passer jo meget godt når man ligger på Heden. Som en hyldest til hele regionen og de 157 samarbejdsklubber men har, har man broderet samtlige 157 logoer ind i trøjen. Et fedt tiltag og det ser faktisk ganske fedt ud, selvom farven er meget “in your face”.

FC Midtjylland udebanetrøje 2014/15

Legenderne i FC Midtjylland trøjen

Med kun 15 år på bagen, så er ordet “legender” måske nemt at misbruge. Alligevel kan man sagtens finde spillere, der på den ene eller anden måde kan betegnes som legendrer i en FCM trøje. Størst af alle, er uden tvivl Frank Kristensen.

Ud over at være alle tiders klubtopscorer, er “Farlige Frank” en rigtig klubmand, der har været mere end 13 sæsoner i klubben, og oven i købet kom fra Ikast FS, den ene af de to fusionsklubber.

Andre rigtige klubmænd som Peter Skov-Jensen og Claus Madsen bestemt også nævnes. De er ikke fra FC Midtjylland, Ikast FS eller Herning Fremad oprindeligt, men med hver 8 sæsoner i klubben, er der ingen tvivl om hvor de hører til i enhver FCM fans’ hjerte.

Ud over alle klubmændende, må man også nævne Mohamed Zidan til at være en legende i en FC Midtjylland fodboldtrøje.

Kun to sæsoner blev det til i FCM, da man hentede ham fra AB, men med 30 mål i 47 kampe, er hans scoringssnit meget imponerende. Derudover viste hans sig i en FCM trøje, på mange andre måde med et fantastisk højt anlagt spil, der altid gav modstanderne problemer.

Efter tiden i det midtjyske, tog egypteren videre til det tyske, hvor det blev til optrædender i både Werder Bremen trøje og en HSV trøje, inden karrieren bl.a. pga. skader, har været ustabil de seneste 2-3 sæsoner.

VN:F [1.9.22_1171]
Indlæggets karakter
Rating: 4.3/5 (4 stemmer afgivet)
FCM fodboldtrøjer, 4.3 ud af 5 baseret på 4 stemmer

Skriv en kommentar