Denne side indeholder reklamelinks til samarbejdspartnere.

Hobro IK hjemmebanetrøje 2014/15

Trøjen kan pt. ikke købes i danske butikker.

Hjemmebanetrøjen til Hobros første Superligasæson, er rigtig flot. Personligt synes jeg den er godt lavet, blandt andet pga. de gule striber der er nederst på ærmerne – det matcher godt til trøjens design.

Den gule farve matcher Hobro IKs historie godt, da Hobro vandt sidste sæson i 1. division overlegent. Netop dette afspejler sig i den gule farve, som sagtens kan forveksles med en guld farve.

Hobro IKs fodboldtrøjer er produceret af engelske Mitre, som blandt andet også producerer FC Vestsjællands fodboldtrøjer.

Hobro hjemmebanetrøje 2014/15

Hobro IK udebanetrøje 2014/15

Trøjen kan pt. ikke købes i danske butikker.

“Udebanetrøjen skal være anderledes!” – netop den sætning har der altid været debat omkring. Skal udebanetrøjen være identisk med hjemmebanetrøjen – blot i nogle andre farver?

I Hobro IK er man helt enig med den sætning – udebanetrøjen skal være anderledes. Man er ikke bange for, at nogle skal opfatte en Hobro trøje som FOR anderledes.

Som du kan se på billedet, så er trøjen ganske anderledes ift. hjemmebanetrøjen. Dette synes jeg personligt er en skam, for hjemmebanetrøjen havde et rigtig flot design.

Udebanetrøjen er også flot – men designet er helt anderledes og hvis man ikke kender til dansk fodbold, kunne man nemt tro at det var en anden klub, som havde denne fodboldtrøje.

Uanset hvad, så er designet på denne trøje også flot. Hovedsponsoren af Hobro IK, Spar Nord, har fået en større og mere central placering på udebanetrøjen. Den blå stribe ned langs trøjen er flot, men ødelægger det desværre for logoerne på trøjen.

Sponsorernes logoer er placeret hulter-til-bulter på trøjen, hvilket gør den indviklet at se på. Der er dog ingen tvivl om, at er man en Hobro IK fan, så skal man også have fat i denne trøje.

Hobro udebanetrøje 2014/15

Hobro IK – vejen til Superligaen

Hobro rykkede op i Superligaen i 2014

Hobro IK har med et relativt lille budget, formået at skabe nogle anderledes fodboldtrøjer – både deres hjemmebanetrøje og deres udebanetrøje.

I lang tid havde Hobro drømt om at komme i Superligaen. Tanken var dog meget fjern for 2-3 år siden, hvor Hobro legede i midten af 1. division – og for 4-5 år siden, var lige ved at ryge ned i 2. division og tanken om en Hobro trøje i Superligaen, var langt væk.

I forrige sæson, da det gik op for Hobro IK at de havde en mulighed for at komme i Superligaen, kæmpede de om alle bolde i alle kampe. Der var ingen tvivl om, at alle spillere i en Hobro trøje, kæmpede for det de ønskede mest: At spille i Superligaen.

Nu er de i Superligaen – det endda på 2. år. Der er ingen tvivl om at det bliver spændende at følge Hobro IK i fremtiden.

Klubben har gang i mange projekter – udvikling af deres stadion, talentudvikling, samt mange andre spændende tiltag. Hobro bliver måske ikke oppe efter denne sæson – eller næste sæson, men chancerne for at de bliver en fast klub i Superligaen er store. Det er der ingen tvivl om.

Profiler i en Hobro trøje

Det nuværende hold, er efterhånden blevet suppleret med et par profiler, der har både Superliga-erfaring eller erfaring fra lignende rækker andre steder i verden.

Den største profil er måske Quincy Antipas. Den tidligere Brøndby spiller, blev fra starten af den helt store profil og var en afgørende faktor, i kampen mod nedrykning.

Navnemæssig er Mikkel Beckmann måske en endnu større profil. Den tidligere landsholdspiller, med omkring 200 Superligakampe i både en Randers FC trøje og en FC Nordsjælland trøje.

VN:F [1.9.22_1171]
Indlæggets karakter
Rating: 3.7/5 (3 stemmer afgivet)
Hobro IK fodboldtrøjer, 3.7 ud af 5 baseret på 3 stemmer