PSG trøjer

Denne side indeholder reklamelinks til samarbejdspartnere.

Hovedstadsklubben fra Frankrig, er efterhånden blevet noget af en parade af stjerner, med både Messi, Neymar og ikke mindst Kylian Mbappé i truppen.

De tre herrer danner en ret så frygtindgydende angrebstrio, men også længere bagude er der masser af stjerner.

Donnarumma, der tidligere trak AC Milans lækre fodboldtrøje over hovedet, står som en kæmpe mellem de hvide stænger, mens Hakimi, Kimpembe, Ramos og Marquinhos udgør defensiven, foran ham.

Midtbanen ser lidt mere “anonym” ud, men Veratti, Vitinho, Danilo og Renato Sanches (der tidligere har båret Bayern Münchens trøje) udgør sammen med Fabian Ruiz (der skiftede fra Napolis lyseblå fodboldtrøje i sommers) en stærk og talentfuld midtbane.

Materiale

Siden 1989, har Nike været sponsor og leverandør af den blå, hvide og røde PSG fodboldtrøje, og så sent som sidste år, forlængede man den til 2022, så man på den måde når at runde 30 års samarbejde inden udløb.

Som det er tilfældet, i de andre klubber der har Nike som sponsor, så er det Nikes Dri-Fit materiale, der er grundlaget for trøjen.

Trøjen er meget let, og sammen med Dri-Fit, giver det spillernes krop maksimalt mulighed for at ånde, så spillerne får den bedste oplevelse.

PSG – historien bag den franske kongeklub

Paris Saint-Germain FC – også kaldet PSG, er en fransk storklub, som i de sidste 2 år har vundet det franske mesterskab (2013 & 2014).

PSG er ikke en gammel klub, som så mange andre franske klubber. Bevares – den er fra 1970, hvilket er lang tid siden, men overhovedet ikke så lang tid siden, som mange andre franske klubber.

Klubben har været igennem op og nedture i 70’erne, hvorefter den gennem 80’erne stabiliserede sig som en professionel storklub. I 1986 vandt klubben det første mesterskab i landets bedste liga, Ligue 1.

Klubben har dog aldrig vundet et Champions League trofæ, som så mange andre europæiske klubber har. I 1995 var klubben dog i Champions League semifinalen, hvor de vandt – og dermed fik sølv.

PSG har hjemmebane på Parc des Princes, som ligger centralt i Paris. Hjemmebanen har plads til hele 49.000 tilskuere og .

Pt. består klubbens spillertrup af en lang række spillere, hvor under halvdelen er franske. Af store spillere kan nævnes Zlatan Ibrahimovic, samt den populære Thiago Silva.

Gennem tiden har klubben dog lagt navn til store fodboldspillere, som David Beckham, Lavezzi, samt – måske den største fodboldspiller nogensinde – Ronaldinho, har alle trukket en PSG trøje over hovedet. Beckham spillede i øvrigt sine sidste kampe i karrieren i PSG. Efter fem sæsoner i LA Galaxy trøjen, var fristelsen for stor, da den franske storklub fra “Kærlighedens by”, bød sig til.

I dag er klubben et tophold i den franske liga. Klubben vandt mesterskabet i 2014, og har til mission at forsvare mesterskabstitlen i 2015.