Denne side indeholder reklamelinks til samarbejdspartnere.

SønderjyskE hjemmebanetrøje 2014/15

Trøjen kan pt. ikke købes i danske butikker.

SønderjyskE holder den enkle stil med sin hjemmetrøje i den for SønderjyskE klassiske lyseblå farve, der går igen på alle klubbens forskellige hold.

Det er Diadora, der står bag trøjen, og SønderjyskE har en aftale med det italienske mærke frem til 2017.

Trøjen har en bred, hvid stribe på den venstre side af trøjen, og det er med til at bryde den lyseblå farve markant.

De to sponsorer på trøjen, Davidsen og Frøs, har logoer i forskellige nuancer af blå, og det giver en god balance og sammenhæng mellem farverne hos sponsor og SønderjyskE selv.

SønderjyskE hjemmebanetrøje 2014/15

SønderjyskE udebanetrøje 2014/15

Trøjen kan pt. ikke købes i danske butikker.

Nogle gange er simpelt godt, og det er tilfældet med SønderjyskEs udebanetrøje.

For det er ikke særligt opfindsomt, men til gengæld fungerer det, at SønderjyskE har holdt sig til samme trøjedesign på både hjemme- og udebanetrøje.

Den eneste forskel er faktisk, at udebanetrøjen er mørkeblå, mens den hvide stribe og de øvrige hvide farve er erstattet af den lyseblå SønderjyskE-farve.

Sponsorlogoerne står lidt mere frem på udebanetrøjen, og igen er der god sammenhæng mellem de forskellige farver på trøjen.

SønderjyskE udebanetrøje

Præcis som hos FC Nordsjælland, har SønderjyskE  indgået en aftale med italienske Diadora om levering af trøjer. Det italienske mærke, sidder dermed på leverancen af to trøjer i Superligaen.

Legender i en Sønderjyske trøje

Som en lille klub, i en stor sportsgren, er det ikke kæmpe landsholdslegender som klubben har fostret, eller haft held til at lokke til at trække den lyseblå SønderjyskE trøje over hovedet.

Når det så er sagt, er der stadig en del navne at gribe fat i. Ikke mindst skal nævnes Henrik Hansen, der med 6 sæsoner i klubben er en af dem der har været der længst.

Af andre store navne der har trukke en SønderjyskE trøje over hovedet, kan nævnes Sölvi Ottesen, Quincy Antipas og Johnny Thomsen som alle har været på deres respektive landshold.

Faktisk kan også nævnes et par spillere af egen avl, der både har trukket en SønderjyskE trøje og en landsholdstrøje overhovedet, nemlig Søren Frederiksen (nu AaB) og Simon Poulsen (tidligere AZ).

VN:F [1.9.22_1171]
Indlæggets karakter
Rating: 5.0/5 (5 stemmer afgivet)
SønderjyskE fodboldtrøjer, 5.0 ud af 5 baseret på 5 stemmer

Skriv en kommentar