Silkeborg hjemmebanetrøje 2015/16

Køb lige nu, til kun (AFP: Error loading price from price table) kr. »

Silkeborg IF har altid haft en hjemmebanetrøje, som ligner den forrige. Der er ikke kommet nævneværdige ændringer i de sidste 5-10 år.

Trøjen har et simpelt design, med et touch af retro. Klubbens hovedsponsor, Mascot Workwear, har også fået en central placering på trøjen, lige under SIF-logoet. Teksten er hvid, hvorfor logoet passer perfekt til  den røde Silkeborg trøje design.

De nye Silkeborg trøjer har stort set de samme farver som sidste år. Den eneste forskel er at de har skiftet lidt nuancer, men ikke noget der er værd at skrive hjem om.

Silkeborg er den ene ud af tre klubber i Superligaen, som har en rød hjemmebanetrøje. Silkeborgs er rød med hvide streger, AaBs er rød med lange hvide streger, og FC Nordsjællands er rød med forskellige nuancer.

Silkeborg hjemmebanetrøje 2015/16

Silkeborg udebanetrøje 2015/16

Køb lige nu, til kun (AFP: Error loading price from price table) kr. »

Silkeborgs udebanetrøje er meget moderne og har en almindelig sorte farve.

Udebanetrøjen har et retro-look, som gør den anderledes. Farverne er sort og hvid, hvor det eneste der har andre farver er de to logoer fra hhv. Mascot og Silkeborg IF.

Trøjen har en tynd kant ved halsen, som giver den et moderne touch, på trods af at trøjen har et retro design. På bagsiden af trøjen står der blot ’Silkeborg IF’ nederst, samt de sædvanlige spillernavne og numre.

Silkeborg har nogle flotte og stilrene trøjer, som man i den grad kan være bekendt at købe.

Silkeborg udebanetrøje 2014/15

Silkeborg har op til denne sæson, handlet spændende ind, med bl.a. Mikkel Vendelbo, Marcus Solberg og Andreas Albers. Men den mest spændende nye spiller, må uden tvivl være Martin Thomsen. Noget overraskende valgte den 31-årige midtbanespiller, at skifte Hobro trøjen ud med Silkeborgs trøje, før denne sæson.

Om Silkeborg trøje

Silkeborgs hjemmebanetrøje bliver produceret af Uhlsport, som også producerer andre fodboldtrøjer for Superligaklubber og 1. Divisions klubber. Uhlsport blev grundlagt tilbage i 1948, hvor de siden dengang har produceret alt i fodbold udstyr.

Uhlsport er en tysk virksomhed, som er kendt for deres udstyr til fodbold, men også deres mange sponsorater – blandt andet af Silkeborg IF.

Silkeborg IF – historien bag

Silkeborg IF er en gammel fodboldklub, som blev stiftet tilbage i 1917.

Silkeborg IF har ikke altid kæmpet i 1. Division og i den nederste del af Superligaen. Vi skal faktisk ikke længere tilbage end 1994, hvor de blev Danmarksmestre. I 2001 fulgte de trop med en 4-1 sejr over AB i Parken, hvorfor de kunne træde op øverst på sejrsskamlen i deres Silkeborg trøje.

Hvis vi springer frem til nyere tid, så er der sket en del med klubben. I 2008 blev der lavet en stor kapitaludvidelse på op mod 200 millioner kroner, hvor SIF købte Papirfabrikken (et samlingspunkt i Silkeborg).

I 2008/09 sæsonen, spillede SIF i 1. Division, men sikrede sig oprykning med en 2. plads. I dag spiller klubben i Silkeborg, hvor klubben hvert år er en del af nedrygningsduellen. SIF ser dog ud til at være en klub i fremgang, hvorfor man skal forvente at SIF kan ende på en 8-10 plads i Superligaen – i de kommende år.

Silkeborg har haft en del klublegender i den røde Silkeborg trøje – blandt andet Jacob Laursen, som spillede i SIF fra 1992 til 1996. Jacob Laursen nåede at spille 25 landskampe for Danmark. En anden SIF legende er Martin Laursen, som spillede i SIF i 3 år og blev senere i karrieren købt af AC Milan og Aston Villa. I dag er han forsvars- og assistenttræner i SIF.

VN:F [1.9.22_1171]
Indlæggets karakter
Rating: 0.0/5 (0 stemmer afgivet)

Skriv en kommentar