Vendsyssel FF trøje

Denne side indeholder reklamelinks til samarbejdspartnere.

[clear]

”Åh nej, ikke endnu en FC-klub?” Nej, en FF-klub.

Og faktisk er Vendsyssel FF ikke en fusionsklub, som man måske ellers kunne tro med det ”regionale” navn.

Det var godt nok planen, da man i 2013 ændrede navn fra Hjørring IF til Vendsyssel FF. For en del af navneskiftet, hang sammen med det der skulle have været et holdsamarbejde med Frederikshavn fI.

I foråret 2014 trak frederikshavnerne sig dog fra samarbejdet på seniorholdet. Så selvom man godt ville samarbejde på ungdomssiden, er Vendsyssel FF trøjen en ren Hjørring ting, når det kommer til Superliga holdet.

Klubben fra det allernordligste Danmark, har i en del sæsoner arbejdet med et langsigtet mål om at rykke op i Superligaen.

Men at man skulle rykke op allerede i 2018, var ikke en del af planen – men da man trak sig op i top 3 i den NordicBet Ligaen i sidste spillerunde, blev man parret med Lyngby i den afgørende opryknings playoff.

Ikke et dårligt match, med tanke på Lyngbys store problemet efter en truende konkurs et halvt år tidligere, og elendige form i foråret. Og man viste sig da også som et bedre hold, da man sejrede i begge opgør.

Profiler hos Vendsyssel FF

Som det altid er, når en helt ny klub kommer op i Superligaen, er der mange ukendte navne på holdkortet.

Alligevel kan vi sagtens finde spillere, der bliver interessante at følge i Vendsyssel FF spillertrøjen.

Det er navne som Nicolai Flø, Alexander Juel Andersen, Lucas Jensen og Jón Dagur Thorsteinsson, som skal forsøge at redde klubben fra den nedrykning, de er favoritter til hos de fleste kloge hoveder i Danmark.

Alexander Juel Andersen har tidligere trukket både en Viborg trøje og en AGF trøje over hovedet, mens Lucas Jensen faktisk også kommer fra Viborg oprindeligt, mens han havde en mindre heldig tid hos OB.

Af andre spændende navne, kan nævnes Morten Knudsen, der har en fortid i italienske Inter, som hentede ham som 18-årig i 2013 fra FC Midtjylland.