Denne side indeholder reklamelinks til samarbejdspartnere.

Athletic Bilbao hjemmebanetrøje 2014/15

Trøjen kan pt. ikke købes i danske butikker.

Athlectic Bilbao er en historisk klub, hvilket altid har afspejlet sig i deres fodboldtrøjer – specielt hjemmebanetrøjen.

I år er ingen undtagelse.

Deres nye hjemmebanetrøje har det klassiske design, som klubben har haft i mange år (se et eksempel på en undtagelse her i øvrigt).

Dog sker der altid lidt ændringer, hvilket blandt andet indbefatter nye sponsorer, samt små detaljer på trøjen – fx de sorte “bånd” nederst på ærmerne, samt ved kraven.

Klubbens hovedsponsor er Petronor, hvorfor denne sponsor har fået den mest centrale placering på hjemmebanetrøjen – lige på midten af trøjen.

Athletic Bilbao hjemmebanetrøje 2014-2015

Athletic Bilbao udebanetrøje 2014/15

Trøjen kan pt. ikke købes i danske butikker.

Klubben har i år gjort meget ud af at have en simpel udebanetrøje, som er moderne, men samtidig også historisk.

Udebanetrøjen har et simpelt design. Trøjen er stort set helt grøn, men med et touch af de velkendte klubfarver, rød og hvid. Ærmerne har et “bånd” der er hvidt, mens kraven og skuldrene har røde elementer.

Personligt synes jeg at udebanetrøjen er rigtig pæn. Man skal selvfølgelig kunne lide farven grøn – og gør man det, så er der også stor chance for at man vil synes om denne udebanetrøje.

Athletic Bilbao udebanetrøje 2014-2015

En Athletic Bilbao trøje er lavet af

Op til sidste sæson, skiftede Athletic Bilbao Umbro ud med Nike. Eller det vil sige, at Nike der ejede Umbro, solgte det engelske mærke fra, og derfor fik deres eget navn på trøjen. Med uændrede vilkår for Bilbao.

Som det er tilfældet, i de andre klubber der har Nike som sponsor, så er det Nikes Dri-Fit materiale, der er grundlaget for trøjen.

Den rød/hvide Athletic Bilbao trøje er meget let, og sammen med Dri-Fit, giver det spillernes krop maksimalt mulighed for at ånde, så spillerne får den bedste oplevelse.

Historien bag den traditionsrige klub

Athlectic Bilbao er en historisk og gammel klub i Spanien, som spiller i landets bedste liga, La Liga. Athlectic Bilbao er et af de meget få hold, som aldrig er rykket ud af La Liga, og som har været med i alle sæsoner af La Liga.

I det forrige århundrede var det spillerne i Athletic Bilbao trøjer der dominerede La Liga, hvilket har ført hele 8 spanske mesterskaber og 23 Copa del Rey-pokaltitler med sig. Dog ikke siden 1984 har Athletic Bilbao vundet det spanske mesterskab, og siden da er det gået ned ad bakke. I de seneste par år har Athletic Bilbao kæmpet for at holde sig oppe i landets bedste lige, La Liga.

Klubben er som sagt bundet af gamle traditioner. En af traditionerne er at kun baskiske spillere på optræde i en Athletic Bilbao trøje. Alene denne tradition gør, at udvalget af spillere ikke er så stort, hvorfor klubben ikke bare kan købe unge talenter eller store stjerner. I de seneste par år har der været snakket om at fjerne denne tradition, men traditionen gælder endnu – og de basiske indbyggere er fortsat glade for klubben.

Klubben spiller på deres stadion, San Mamés som har en kapacitet på hele 53.000 mennesker og hører til i Baskerlandet, ligesom ligarivalerne i de blå/hvide Real Sociedad trøjer.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Indlæggets karakter
Rating: 0.0/5 (0 stemmer afgivet)

Skriv en kommentar