Celta Vigo hjemmebanetrøje 2015/16

Celta Vigo hjemmebanetrøje 2015/16

Trøjen kan ikke købes i danske butikker.
Du kan finde trøjen hos Celta Vigo fanshop


Celta Vigo udebanetrøje 2015/16

Celta Vigo udebanetrøje 2015/16

Trøjen kan ikke købes i danske butikker.
Du kan finde trøjen hos Celta Vigo fanshop

Det er jo ikke fordi, at Celta de Vigo, giver mange danske fodboldfans hede drømme, men klubben der traditionelt set, ellers har været en midterklub i Primera Division, med en afstikker til den næstbedste række, er igen begyndt at vise sig en smule bedre frem over de seneste par sæsoner.

Alt tydede dog ellers på, at man havde etableret sig som sikkert inventar i den bedste spanske række, da spillerne i den lyseblå Celta Vigo trøje, viste så godt spil i slutningen af 1990'erne og starten 2000'erne, at man konstant endte i Top 7 i ligaen. I 2002-03 endte man sågar på en fjerdeplads, hvorfor man kvalificerede sig til Champions League playoffs sæsonen efter.

Som man dog nogle gange ser det, med klubber der overpræsterer i en enkelt sæson, kostede deltagelsen i Champions League gruppespillet og 1/8 finalerne, i den hjemlige liga, der endte som en stor fiasko. En 19. plads, resulterede i nedrykning til Segunda Divisíon hvor man efterfølgende måtte opholde sig i 5 sæsoner.

Danskere i en Celta Vigo trøje

I 2012, vendte man tilbage til den bedste række. Om det var ankomsten af en dansker der gjorde, at man overlede den første sæson og i de to efterfølgende sæsoner, begyndte at spille god fodbold og placere sig langt væk fra nedrykningsstregen på hhv. en 9. og en 8. plads, er nok lige lovligt store ord at tage i munden.

Faktum er dog, at efter den første svære sæson for Michael Krohn-Dehli i den lyseblå Celta Vigo trøje, selvom han fik erobret en mere eller mindre fast plads, gik den tidligere Brøndby spiller hen og blev en meget vigtig spiller for holdet. Fra sin nye position på den centrale midtbane, var han en af forskellige træneres foretrukne spillere på holdkortet.

I år har Krohn-Dehli dog forladt Galicien til fordel for det sydlige Spanien og Andalusien, hvor Sevilla stod klar med en kontrakt. Det betyder dog ikke, at klubben bliver danskerløs i den kommende sæson.

Man har nemlig sikret sig Daniel Wass på en fri transfer, da hans kontrakt med franske Evian løb ud. Efter en meget succesfuld tid i det franske, måske med undtagelse af det sidste halve år, og en udløbet kontrakt, var Wass et varmt navn på transferbørsen, men endte i sidste ende med at vælge galicerne og fem år i en Celta Vigo trøje.

Daniel Wass nåede i øvrigt aldrig at få en kamp i Benficas trøje, selvom det var portugiserne der købte ham, før man lånte ham ud til Evian.

Se nogle af Daniel Wass' flotte mål i videoen herunder.

VN:F [1.9.22_1171]
Indlæggets karakter
Rating: 0.0/5 (0 stemmer afgivet)

Skriv en kommentar