Denne side indeholder reklamelinks til samarbejdspartnere.

Chelsea hjemmebanetrøje 2014/15

Trøjen kan pt. ikke købes i danske butikker.

Chelsea har altid formået at bevare det gamle blå og simple design, samtidig med at der hvert år er kommet nye spændende fodboldtrøjer. I år er ingen undtagelse.

Dette års hjemmebanetrøje har den sædvanlige blå farve, men med vandrette streger. Stregerne bliver tykkere jo længere man kommer ned på trøjen, hvilket gør at trøjens farve skifter fra en lysere farve til en mørkere farve.

En af grundene til at Chelseas hjemmebanetrøjer altid ser meget ens ud, er fordi at de har haft de samme sponsorer i rigtig lang tid – Adidas og Samsung.

Chelsea hjemmebanetrøje 2014/2015

Chelsea udebanetrøje 2014/15

Trøjen kan pt. ikke købes i danske butikker.

Klubbens udebanetrøje er ikke meget anderledes end hjemmebanetrøjen.

Bevares, den har en anden farve – men det er næsten også det eneste der er ændret. Udover at farven er blevet gul, er der også kommet en krave på trøjen.

Denne trøje er særdeles populær blandt børn og unge mennesker, da den har den helt rigtige pang-farve. Farven kombineret med det simple design, gør det til en yderst attraktiv fodboldtrøje.

Personligt, synes jeg, at den er rigtig flot – dette gælder i øvrigt også klubbens andre trøjer.

Chelsea udebanetrøje 2014/2015

Chelsea 3. trøje 2014/15

Trøjen kan pt. ikke købes i danske butikker.

Chelseas tredjetrøje er en trøje der kan blive brugt til turneringer, træning, samt andre ’ikke ligarelaterede’ kampe.

Chelseas tredje trøje er meget anderledes. Den har selvfølgelig de 3 logoer – Adidas, Samsung og Chelsea-logoet, samt de sædvanlige streger ved skuldrene.

Det specielle ved denne trøje, er at på den nederste halvdelen af trøjen, er der en del tynde lodrette streger. Disse streger er i en kraftig blå/grøn farve. Stregerne gør fodboldtrøjen anderledes – perfekt for en 3. trøje.

Det fede ved en 3. trøje er, at alle kan bruge en tredje trøje. En tredje trøje kan man bruge til både hjemmekampe og udekampe.

Chelsea 3. trøje 2014/2015

Chelsea målmandstrøje 2014/15

Trøjen kan pt. ikke købes i danske butikker.

En målmandstrøje har ofte et anderledes design. Chelseas målmandstrøje, for denne sæson, er ingen undtagelse.

Målmandstrøjen har en skrigende orange farve. På den øverste halvdel af trøjen er der små huller i trøjen, der giver en bedre ventilation og et anderledes design.

Målmandstrøjen er meget populær i Chelsea FC. En af grundene til den store popularitet, skyldes klubbens målmand gennem mange år, Petr Cech.

Han er en respekteret spiller i klubben og har tidligere, været verdens bedste målmand og holder sig stadig i den absolutte top.

Du kan i øvrigt se priser, på Petr Cechs målmandshandsker her.

Chelsea målmandstrøje 2014/2015

Storklubben fra den vestlige del af London

Man kan groft sagt, dele historien om Chelsea op i to dele: Før og efter sommeren 2003. For det var i juni 2003, at den russiske forretningmand og milliardær, Roman Abramovich, købte klubben for 1 engelsk pund, for den daværende ejer Ken Bates og dermed satte gang i en omvæltning, der med flere milliarder som grundlag, har skabt en dominerende faktor i Premier League i dag.

Det kulminerede i sæsonen 2004-2005, da man for første gang i 50 år, kunne hjemtage det engelske mesterskabstrofæ og træde op på mesterskabspodiet iklædt den karakteristiske blå Chelsea trøje. siden er det blevet til yderligere 3 mesterskaber, senest i sidste sæson, hvor Mourinho igen stod i spidsen for mandskabet på Stamford Bridge.

I øjeblikket er de største stjerner spillere som Thibault Courtois, John Terry, Cesc Fabregas, Diego Costa og ikke mindst Eden Hazard, der på virkelig fornem vis, viser deres Chelsea fodboldtrøje frem på alverdens baner.

Hele 9 danskere, har optrådt i Chelsea FC, eller som minimum været på kontrakt. Den første skal vi helt tilbage til 1913 for at finde, i form af Nils Middelboe, der samtidig blev den første udlænding nogensinde på Stamford Bridge. Som dobbelt olympisk sølvvinder, kom han til klubben i 1913 og blev der i 10 år, og spillede 175 kampe.

Siden er spillere som Jakob Kjeldberg, Brian Laudrup, Bjarne Goldbæk, Jes Høgh, Jesper Grønkjær, Per Weihracuh, Morten Nielsen og senest stortalentet Andreas Christensen, kommet til klubben og har båret en Chelsea trøje. Nogle har haft mere succes end andre, men kun de to unge Per Weihrauch, som blev hentet af Frank Arnesen som sportsdirektør, og Morten Nielsen, er for alvor faldet igennem.

Jesper Grønkjær var den mest succesfulde. Karrieren startede i en AaB trøje, og efter gennembruddet der, blev det til 2 sæsoner i Ajax, inden Chelsea tiden. Da Mourinho kom til klubben, måtte Grønkjær dog søge videre. Først til Birmingham og siden blev det til en halv sæson i Atletico Madrids trøje og en enkelt sæson i VfB Stuttgart, inden karrieren sluttede med 5 sæsoner klædt i den hvide FCK trøje.

Materiale og andre detaljer

Siden 2006, har tyske Adidas, stået bag Chelseas trøjer.

Som med alle andre, Adidas-sponsorerede hold, er Chelseas trøje produceret i Adidas’ ClimaCool materiale.

Det giver maksimal ventilation til kroppen, ved hjælp af såkaldt ledende fibre, der holder kroppen tør, bl.a. ved at transportere sved fra kroppen og ud af trøjen.

VN:F [1.9.22_1171]
Indlæggets karakter
Rating: 5.0/5 (1 stemmer afgivet)
Chelsea fodboldtrøjer, 5.0 ud af 5 baseret på 1 stemme

Skriv en kommentar