Denne side indeholder reklamelinks til samarbejdspartnere.

Londonklubben, har de seneste små ti år, ført en tilværelse som en form for legetøj, for nogle rige forretningsmænd, der på skift har forsøgt at skabe store resultater, med mange penge, uden dog endnu at lykkes til fulde.

The Hoops har aldrig været en magtfaktor i engelsk fodbold og først i 1968 rykkede man op i den bedste engelske række. Her blev det dog kun til én sæson, inden man igen skulle ned i den næstbedste række.

Først i 1983, lykkedes det så at etablere sig mere stabilt i den øverste række, efter 15 år med op- og nedrykninger. Fra 1983 til 1996, befandt man sig i den øverste række, bl.a. takket være legenden Les Ferdinand, der i 12 sæsoner scorede 80 mål i 163 kampe, iklædt en QPR trøje. inden det bl.a. blev til et par succesfulde sæsoner i Newcastles trøje.

Siden har man primært befundet sig i The Championship med et par sæsoner i League One som lavpunktet de seneste 20 år. I de senere år, er det dog blev til 3 sæsoner i Premier League, men igen i år, befinder man sig i The Championship og jagter oprykningen.

Danskere i en Queens Park Rangers trøje

Tre danskere har trukket den blå/hvide QPR trøje siden 2000, hvor Mikkel Beck som den første, spillede 11 kampe og scorede 4 mål, som dog ikke hjalp til andet end en placering i midten af The Championship.

Fra 2005 – 2008 var det så Marc Nygaard der slog sine folder på Loftus Road. Med 69 kampe og 13 mål, havde to-meter manden overraskende god succes. Successen gjorde dog ikke andet for QPR, end at sørge for at man ikke rykkede ned i League One. Det blev til tre rimeligt solide midterplaceringer i The Championship.

I 2006 gjorde Sammy Youssouf så Marc Nygaard selskab. En alvorlig skade, ødelagde dog tiden i klubben og det blev kun til 6 kampe i en Queens Park Rangers trøje før man tog en sæson i den grønne Viborg trøje, inden karrieren sluttede i Vejle.

VN:F [1.9.22_1171]
Indlæggets karakter
Rating: 0.0/5 (0 stemmer afgivet)

Skriv en kommentar